mail_top
Вдъхновени от иновации, задвижени от интелект
bg en  

Весела Коледа и Щастлива Нова Година!

27.12.2019

GPS Системи България пожелава на своите клиенти и партньори светли и щастливи Коледни и Новогодишни празници!

HAPPY NEW YEAR

23.10.2019

GPS Системи България - технически напомняния и обслужвания

28.06.2019
GPS Systems_Tech spravki

GPS Системи България Ви предлага контрол и проследяване в реално време, редуциране на разходите, информираност, автоматизирани справки и технически напомняния – пълен пакет от услуги за Вашите превозни средства и автопарк. Предлагаме опции, с които да Ви покажем как нашата система би могла да Ви помогне, за да изпълнявате безпроблемно ежедневните си задачи. В същото време можете да контролирате работния процес, както и да имате информация за техническото състояние на поверените Ви превозни средства.

GPS Systems - иновативна CLOUD технология, адаптивна към WEB и мобилни устройства с Android, с която имате контрол върху превозните средства и водачите им от всяка точка на света

13.06.2019
GPS Systems Tracking

GPS Системи България постоянно усъвършенства технологичните решения и произвежданата GPS техника. Предлагаме опит, надеждност и индивидуален подход към всеки клиент. Даваме ефективни и гъвкави решения за различни видове компании. С предлаганата от нас система за управление, лесно бихте редуцирали разходите за гориво, можете да имате информираност за целия автопарк, както и да контролирате безопасността, скоростта и стила на шофиране на водачите. Разработихме приложението GPS Systems - иновативна CLOUD технология, адаптивна към WEB и мобилни устройства с Android, с която имате контрол върху превозните средства и водачите им от всяка точка на света.

GPS Системи България - автоматизирани справки част 2

04.06.2019
GPS Systems_avtomatizirani otcheti2

Във втората част на нашата статия ще разясним ползите от използването на автоматизирана система за бизнес отчети и анализи, разработена от GPS Системи България. GPS Systems дава пълна информираност и контрол на фирмения автопарк, с висока надеждност и поливалентност.

GPS Системи България - автоматизирани справки част 1

27.05.2019
GPSbaner-bezplatna-tehnika2_facebook4

GPS Системи България предлага качествени услуги и технологични решения за проследяване и контрол на превозни средства. Ние Ви предоставяме функционална и добре работеща GPS система, която максимално ще улесни управлението на поверения Ви автопарк. Чрез интелигентно управление с GPS технологията, които предлагаме, лесно ще намалите разходите за гориво, ще може да подобрите ефективността на работа на шофьорите, ще имате контрол и информираност в реално време.

GPS Системи България дава отлични възможности за контрол и проследяване на превозни средства в реално време

07.05.2019
GPS Systems_zones2

GPS Системи България дава отлични възможности за контрол и проследяване на превозни средства в реално време. Решенията, които предлагаме, са предназначени за различни по големина автопаркове, за фирми, специализирани в дистрибуция, бързооборотни стоки и логистика. Предлаганата от нас система позволява обективна проверка на всички събития, свързани с транспорта, като дава оценка на качеството на работа на служителите и превозните средства. Особено подходяща загореизброените бизнeси е възможността за дефиниране на маршрути, райони и задължителни зони, в които да се изпълняват приоритетно поставените задачи. Визуализирането на маршрутите представя на потребителя пътя, който е изминал в даден интервал от време, като в същевременно се маркират местата на евентуални нарушения. GPS Systems има опция за дефиниране на географски зони, изчертаване на задължителни и забранени зони, обозначени с име и тип. Системата може да задава правила за скорост, ускорение, влизане и напускане на зона. Създадохме функция за задаване на рамка за работно време за водача, както и идентификация и изготвяне профил на водача.

GPS Системи България Ви пожелава светли и щастливи празници!

25.04.2019
veligdenska-kartichka_web

GPS Системи България e успешен партньор на фирмите в строителния сектор

29.03.2019
GPS Systems

GPS Системи България e успешен партньор на фирмите в строителния сектор. Решенията, които дава са рентабилни, подобряват ефективността, като и редуцират разходите за целия автопарк. Ползите, които ще получите многократно, ще надхвърлят минималната инвестиция, направена за GPS устройства за контрол и управление на всички машини. Чрез интелигентното управление с GPS технологията, които предлагаме, лесно биха се намалили разходите за гориво, а ефективността на работа на цялата флотилия от машини и водачите им би се увеличила в пъти. Описваме малка част от възможностите на GPS контрола за този сектор:

Scroll To Top