mail_top
Вдъхновени от иновации, задвижени от интелект
bg en  

Честит Великден!

15.04.2022
2022-veligdenska-kartichka-GPS Systems

Екипът на GPS Системи България Ви желае весело посрещане на Великденските празници!

Интелигентни решения за намаляване на разходите за гориво чрез използване на GPS система

07.04.2022
GPS-MatriX-GPS Systems fuel control

В моменти на криза, когато цените на горивата растат стремглаво, а с тях всички останали разходи - ние от GPS Системи България може да Ви дадем интелигентни решения за намаляване на разходите за гориво чрез използване на GPS система. С GPS Systems получавате пълна информираност и контрол на автопарка, както и възможност за намаляване на разходите му с до 30%.

GPS Системи България - винаги в крак с технологиите, с новите тенденции и изисквания на клиентите

03.02.2022
GPS Systems Technicheski obslujvania

Ние от GPS Системи България сме винаги в крак с технологиите, с новите тенденции и изисквания на клиентите. Оправдаваме всяко едно очакване, за да улесним работния процес, защото с GPS Systems управлението на флотилии от превозни средства е лесна задача, с нашата GPS система получавате:

GPS Systems - спестява време и оптимизира разходите за целия автопарк

28.01.2022
GPS-Systems best system and best price

Ние от GPS Системи България Ви предлагаме съвременна GPS система за контрол и проследяване на превозни средства. GPS Systems е облачна система с множество възможности и функционалности. С най-добри цени и условия на пазара - предоставя оптимално качество на услугата, техническа подкрепа и дистанционен контрол. Спестява време и оптимизира разходите за целия автопарк.

GPS Systems най-добрата работеща система

18.01.2022
GPS Systems baner2022

Необходима ли ви е GPS система за проследяване и контрол в реално време – Вие сте на точното място – GPS Systems е най-добрата работеща система на пазара, съвместяваща множество функционалности и екстри, които улесняват работния процес, спестяват пари и времe.

Scroll To Top