mail_top
Вдъхновени от иновации, задвижени от интелект
bg en  

ЕКИП ОТ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ


 

Софтуерът на GPS Systems Bulgaria е създаден от инженеринговия отдел на компанията, с възможност за гъвкаво интегриране към изискванията на всеки клиент и бизнес. Разполагаме с екип от професионалисти, които постоянно развиват и усъвършенстват системата и функционалностите, които предлагаме. Създадохме отдел за технологични иновации, в който заедно с нашите професионалисти внедрихме и постоянно надграждаме софтуера на нашата система.
GPS Systems е изцяло българска разработка. Проектирана и произведена в България. Ние сме в състояние сами да извършим всички модификации на софтуера и GPS устройствата, което ни дава огромно предимство пред конкуренцията в бранша. Благодарение на собственото ни производство, сме в състояние да осигурим най-добрите цени на нашите клиенти. Системата представлява изцяло затворена структура, при която можем да отстраним всеки възникнал проблем.
Имаме изградена монтажна и сервизна база в цялата страна, с високо квалифицирани технически екипи, с дългогодишен опит в дейността.
Полезни сме с технически консултации и подкрепа при възникнали въпроси. В състояние сме дадем най-добрите варианти и ценови предложения за нашите клиенти.
Търговският ни отдел може да Ви консултира и предложи индивидуални решения и възможности за всеки бизнес. Разполагаме с отворена телефонна линия за запитвания или възникнали въпроси
: 
0700 20 820 / 0887 376 336

Scroll To Top