mail_top
Вдъхновени от иновации, задвижени от интелект
bg en  

GPS Системи България e успешен партньор на фирмите в строителния сектор

29.03.2019
GPS Systems

GPS Системи България e успешен партньор на фирмите в строителния сектор. Решенията, които дава са рентабилни, подобряват ефективността, като и редуцират разходите за целия автопарк. Ползите, които ще получите многократно, ще надхвърлят минималната инвестиция, направена за GPS устройства за контрол и управление на всички машини. Чрез интелигентното управление с GPS технологията, които предлагаме, лесно биха се намалили разходите за гориво, а ефективността на работа на цялата флотилия от машини и водачите им би се увеличила в пъти. Описваме малка част от възможностите на GPS контрола за този сектор:
Проследяване в реално време. – Получаване на информация в реално време - къде се намира машината Ви и на кой точно обект работи. Разполагаме със съвременни карти , които подават точна информация за превозното средство.
Въвеждане на клиентски обекти за работа. – При отдалечени обекти можете да задавате GPS координати, чрез които лесно да бъде открит работния обект.
Следене състоянието на двигателя, акумулатора и оборотите. – От изключително значение е правилното функциониране и работа с превозните средства. Важно е с какви обороти се работи, за да се калкулират коректно изработените часове от машината. Както и нейното експлоатиране, за да се избегнат последващи ремонти.
Контрол на горивото, с възможност за поставяне на сонда за точно отчитане на изразходеното гориво. – Чрез тази функция на GPS системата ще можете да намалите разходите на автопарка си и злоупотребите със служебните превозни средства.
Идентификация на водача. Тази опция дава възможност за проследяване качеството на работа на служителите, както и стила им на експлоатиране на скъпоструващата машина.
GPS проследяването има голямо приложение при отдаването на машини под наем на други компании. Собствениците на строителна техника ще имат възможността да контролират начина на експлоатиране на наетите съоръжения. Ще могат да проследяват работните часове и местоположението на превозните средства. По този начин напълно коректно ще може да се калкулират реално изработените часове на отдадената под наем строителна техника.
Създадохме един изцяло затворен цикъл, благодарение на екип от инженери, които правят иновативни разработки и доработки. Като производител на софтуера и хардуера на GPS-те предлагаме най-добрите цени на пазара. GPS системата предоставя много възможности, които могат да бъдат успешно използвани от различни по големина компании. 

 

Scroll To Top