mail_top
Вдъхновени от иновации, задвижени от интелект
bg en  

GPS Системи България дава отлични възможности за контрол и проследяване на превозни средства в реално време

07.05.2019
GPS Systems_zones2

GPS Системи България дава отлични възможности за контрол и проследяване на превозни средства в реално време. Решенията, които предлагаме, са предназначени за различни по големина автопаркове, за фирми, специализирани в дистрибуция, бързооборотни стоки и логистика. Предлаганата от нас система позволява обективна проверка на всички събития, свързани с транспорта, като дава оценка на качеството на работа на служителите и превозните средства. Особено подходяща за гореизброените бизнeси е възможността за дефиниране на маршрути, райони и задължителни зони, в които да се изпълняват приоритетно поставените задачи. Визуализирането на маршрутите представя на потребителя пътя, който е изминал в даден интервал от време, като в същевременно се маркират местата на евентуални нарушения. GPS Systems има опция за дефиниране на географски зони, изчертаване на задължителни и забранени зони, обозначени с име и тип. Системата може да задава правила за скорост, ускорение, влизане и напускане на зона. Създадохме функция за задаване на рамка за работно време за водача, както и идентификация и изготвяне профил на водача. 
GPS Systems разработи система за двупосочна текстова комуникация с водача и задаване на маршрути и задачи за изпълнение, която включва:
• Изпращане на бързи текстови съобщения;
• Изпращане на текстови съобщения от диспечер към водач на МПС;
• Изпращане на текстови съобщения от водач на МПС към диспечер;
• Изпращане на данни за навигиране към точен адрес;
• Създаване на маршрут за навигиране;
• Възможност за изчисляване на маршрут според габаритите на МПС;
• Изпращане на координати за навигиране;
• История на изпратените и получените съобщения;
• История на изпратените точки и маршрути.
GPS Systems позволява мониторинг и известяване при непозволени събития. Системата алармира при нерегламентирани злоупотреби с гориво в реално време. Уведомления за евентуални нередности могат да бъдат изпратени на електронния адрес и/или да алармират за направено нарушение в системата. 
При проявен интерес, търговският ни отдел може да Ви консултира и предложи индивидуални решения и възможности за всеки бизнес. За възникнали въпроси, позвънете на: 0700 20 820 или 0887 376 336, запитвания може да изпратите на: office@gpsbg.eu. 

Scroll To Top