mail_top
Вдъхновени от иновации, задвижени от интелект
bg en  

GPS Проследяване и контрол в реално време

GPS Systems е облачна система с най-високо ниво на сигурност, разработена да осигурява контрол и проследяване. Системата предоставя  GPS проследяване на МПС в реално време, скорост, местонахождение, посока на движение, придвижвания, престои, маршрути, изминати километри, мото часове, налично гориво в резервоара, анализ нивото на горивото в резервоара (резки спадове, което е нерегламентирано източване на гориво), връзка към бордови компютър/CAN BUS и отчитане на точни данни за: изразходено количество гориво, ниво на гориво, изминато разстояние, обороти, температура на двигател и др.др.

Системата има опция за отчитане и контрол на работно време за всяко транспортно средство - почивки, регламентирани и нерегламентирани престои и нощуване. Позволява идентификация и профил на водача, с цел оптимизиране на разходите и намаляване на произшествията.  

GPS Systems дефинира географски зони, за които да се получава автоматично известяване и контрол при напускане или влизане в географските зони, резки спадове на гориво, отваряне на резервоара на забранени места, превишение на скорости, следене за задействане на външни системи и агрегати, помпи, врати, товарен отсек, както и много други.
Системата позволява завеждане на технически обслужвания, застраховки, смяна на консумативи, ремонти и всякакви други разходи. Можете да завеждате статични обекти - офиси, складове, магазини, като по този начин системата автоматично ще разпознава тези места в маршрутите и престоите.

Продуктово видео на системата можете да видите тук:


 


 


   
 
 


ОБЛАЧНА ТЕХНОЛОГИЯ С ВИСОКО НИВО НА СИГУРНОСТ

GPS Systems е иновативна CLOUD технология, адаптивна към WEB и мобилни устройства, с която имате контрол върху превозните средства и водачите им от всяка точка на света. Нужно е само да въведете потребителско име и парола за достъп, за да може да управлявате и проследявате Вашите обекти.  

Системата разполага със 7 вида географски карти, с висока резолюция, реален изглед на местоположение и информация за трафик в реално време, лицензирани от Google Maps и Open Street. GPS Systems е напълно автоматизирана, обновява информацията в рамките на секунди, което е без аналог. Предоставя възможност за автоматични бизнес отчети, анализи и справки по e-mail, в електронен формат (csv, xls, pdf). Изключително функционална, с възможност за архив, за дълъг период от време и делегиране на права за достъп. Има ресурс при отпадане или липса на GSM връзка за буфериране на 20 000 събития.
GPS Systems е изключително гъвкава и адаптивна система. Предлага висока надеждност и поливалентност. Разполагаме с ресурса и опит за имплементиране на нашата система към външни, специализирани системи - SAP, Lima и др.

За всички нови клиенти се предоставя възможност за демонстрация и запознаване с WEB GPS системата, като натиснете тук.

 

 

Scroll To Top