mail_top
Вдъхновени от иновации, задвижени от интелект
bg en  

За нас

GPS Systems Bulgaria има дългогодишен опит в проектиране, разработване, инженеринг и производство на техника за охрана и GPS проследяване. Специализирани сме в производство на охранителни системи и модули, като използваме най-новите технологии в областта. Натрупаният опит, разбирането и познаването на Вашите проблеми и процеси, ни дават огромно предимство в сектора. За да гарантираме високото качество, продуктите ни са сертифицирани по европейските директиви и притежават CE mark и RoHS certificate, както и внедрена система за управление на качеството EN ISO 9001:2015.
GPS Systems e система за цялостно решение, за управление и контрол на автомобилния парк. Предназначена е за клиенти, имащи нужда от проследяване в реално време, текущо време, текущо местоположение, посока и скорост на движение, дата и час, спирания, престои, пробег и маршрут, ниво на горивото в резервоара, реален разход на гориво, следене на температурата в хладилния отсек, отваряне капачката на резервоара, моточасове за отчитане работата на двигателя при работа с една или две помпи, блокиране на работата на двигателя, охрана и др.

 

Smart HI-TECH brand
С нашия над 25 годишен опит в сферата на сигурността и отличното познаване на новите технологии ние успяхме да разработим и внедрим напълно нова и иновативна, интегрирана система за охрана. Произведените от нас охранителни централи, комуникатори, дайлери, датчици и софтуер за тяхното управление дават възможност за наблюдение, охрана и отдалечена поддръжка на голям брой обекти в реално време. Осигурява се възможност на всеки един потребител да управлява дистанционно алармената система и чрез нея различни видове устройства. За повече информация натиснете тук:
www.smart-hitech.eu

Scroll To Top