mail_top
Вдъхновени от иновации, задвижени от интелект
bg en  

GPS Системи България e успешен партньор на фирмите в строителния сектор

29.03.2019
GPS Systems

GPS Системи България e успешен партньор на фирмите в строителния сектор. Решенията, които дава са рентабилни, подобряват ефективността, като и редуцират разходите за целия автопарк. Ползите, които ще получите многократно, ще надхвърлят минималната инвестиция, направена за GPS устройства за контрол и управление на всички машини. Чрез интелигентното управление с GPS технологията, които предлагаме, лесно биха се намалили разходите за гориво, а ефективността на работа на цялата флотилия от машини и водачите им би се увеличила в пъти. Описваме малка част от възможностите на GPS контрола за този сектор:

GPS Системи България със заслуженото 1-во място от Balkan Business Awards 2019.

11.03.2019
GPS System_award 2019

​GPS Системи България е ЛИДЕР В СИСТЕМИТЕ ЗА СИГУРНОСТ И КОНТРОЛ за 2019 г. Технологичната компания бе удостоена с приз и златна статуетка от Balkan Business Awards 2019. Фирмата премери сили с компании от Македония, Гърция, Сърбия и България и заслужено зае отредената челна позиция.

​GPS Системи България взе участие на Security Expo 2019, от 6-ти до 9- ти март в Интер Експо Център, в гр. София.

11.03.2019
GPS Systems_security expo 2019

GPS Системи България взе участие на Security Expo 2019, което се проведе от 6-ти до 9- ти март в Интер Експо Център, в гр. София. Представихме абсолютно иновативна система за сигурност – охрана и умен дом в едно - SMART GUARD. Системата предлага множество възможности и технологични решения за охрана на домове, офиси, търговски и производствени помещения. SMART GUARD обединява надеждна охрана и интелигентно управление на всички ел. уреди в дома, с възможност за управление през различни мобилни устройства. Благодарим на всички наши партньори и клиенти, които посетиха на щанда ни! За нас беше чест, че презентирахме точно на Вас новостите в системите за сигурност и GPS проследяването и контрола на превозни средства.

Scroll To Top