mail_top
Вдъхновени от иновации, задвижени от интелект
bg en  

Честит Великден!

15.04.2022
2022-veligdenska-kartichka-GPS Systems

Екипът на GPS Системи България Ви желае весело посрещане на Великденските празници!

Интелигентни решения за намаляване на разходите за гориво чрез използване на GPS система

07.04.2022
GPS-MatriX-GPS Systems fuel control

В моменти на криза, когато цените на горивата растат стремглаво, а с тях всички останали разходи - ние от GPS Системи България може да Ви дадем интелигентни решения за намаляване на разходите за гориво чрез използване на GPS система. С GPS Systems получавате пълна информираност и контрол на автопарка, както и възможност за намаляване на разходите му с до 30%.

GPS Системи България - винаги в крак с технологиите, с новите тенденции и изисквания на клиентите

03.02.2022
GPS Systems Technicheski obslujvania

Ние от GPS Системи България сме винаги в крак с технологиите, с новите тенденции и изисквания на клиентите. Оправдаваме всяко едно очакване, за да улесним работния процес, защото с GPS Systems управлението на флотилии от превозни средства е лесна задача, с нашата GPS система получавате:

GPS Systems - спестява време и оптимизира разходите за целия автопарк

28.01.2022
GPS-Systems best system and best price

Ние от GPS Системи България Ви предлагаме съвременна GPS система за контрол и проследяване на превозни средства. GPS Systems е облачна система с множество възможности и функционалности. С най-добри цени и условия на пазара - предоставя оптимално качество на услугата, техническа подкрепа и дистанционен контрол. Спестява време и оптимизира разходите за целия автопарк.

GPS Systems най-добрата работеща система

18.01.2022
GPS Systems baner2022

Необходима ли ви е GPS система за проследяване и контрол в реално време – Вие сте на точното място – GPS Systems е най-добрата работеща система на пазара, съвместяваща множество функционалности и екстри, които улесняват работния процес, спестяват пари и времe.

ВЕСЕЛА КОЛЕДА!

13.12.2021

ВЕСЕЛА КОЛЕДА!

13.12.2021

GPS Системи България Ви желае весело посрещане на Коледните и новогодишни празници! Пожелаваме здраве, бизнес успехи и успешно реализирани проекти!

Лесни решения за управлението на малък автопарк

01.11.2021
Gps Systems -proslediavane-v-realno-vreme

Управлението на автопарк не е лесна задача. Ние от GPS Systems Bulgaria можем да дадем няколко полезни съвета за управление на всеки автопарк. В настоящата статия ще посочим няколко лесни решения за управлението на малък автопарк, състоящ се само между 5 и 20 превозни средства.

Двупосочна текстова комуникация с водач за улеснение на клиентите на GPS Systems

17.09.2021
GPS Systems fleet managment

Ние от GPS Системи България постоянно развиваме възможностите на предлаганата от нас GPS система - GPS Systems е ориентирана към различни по големина бизнеси, разполагащи с флотилии от превозни средства - бусове и камиони, предназначени за дистрибуция, бързооборотни стоки и логистика. В тези дейности изключително важна е навремената комуникацията с водачите на транспортните средства - за поставяне на задачи или за задаване на маршрути. За улеснение на нашите клиенти разработихме система за двупосочна текстова комуникация с водача , която включва:

Възможности на системата - Технически обслужвания

09.09.2021
GPS Systems technicheski napomniania

Ние то GPS Системи България имаме добре работеща система за контрол и проследяване в реално време на превозни средства. Повече от 16 години работим успешно на българския пазар, имаме над 3 750 доволни клиенти, със задоволство можем да кажем, че имаме повече от 27 850 монтирани обекти. Постоянно усъвършенстваме GPS системата, която предлагаме, правим чести дороботки, за да улесним Вас – нашите клиенти.

Scroll To Top