mail_top
Вдъхновени от иновации, задвижени от интелект
bg en  

  Индивидуални решения

 
 

GPS Systems постоянно усъвършенства технологичните решения и произвежданата GPS техника. Предлагаме опит, надеждност и индивидуален подход към всеки клиент. Работим успешно върху иновативни бизнес задания. Предлагаме ефективни и гъвкави решения за различни видове компании. Притежаваме собствено ноу-хау и успешен опит. Съвместяваме съвременни технологии и иновативни решения в управлението на автопаркове с GPS технолигия.
Наши клиенти са логистични и транспортни компании, производствени фирми и банки, обществени учреждения и институции. Компании с доказан опит и име са ни гласували доверие и работят успешно с нас.
Благодарение на изцяло затворения цикъл на нашата система, предоставяме пълна техническа подкрепа от момента на проектиране на системата, чрез избора на адекватни решения и прилагането им, до процеса на внедряване, на взетите вече решения. Разполагаме със собствено производство, в състояние сме да осигурим най-добри цени, технологични решения и надеждна подкрепа на нашите клиенти.
Правим постоянни актуализации и функционални разширения на отчети, графики, инструменти за управление, спрямо нуждите на Вашия бизнес. Имаме опцията да отстраняваме възникнали проблеми или технически въпроси в реално време.
Ако искате Вашата фирма да оптимизира разходите си, да получавате систематизирана информация за всяко МПС, да имате контрол и информираност по всяко време, свържете се с нас на тел.
0700 20 820 / 0887 736 336

Scroll To Top