mail_top
Вдъхновени от иновации, задвижени от интелект
bg en  

GPS Systems дава опция за идентификация на всеки водач

18.02.2021
GPS Systems IDENTIFIKATSIYA NA VODACHA

Джи Пи Ес Системи България гарантира оптимални решения за GPS контрол и управление на флотилии от превозни средства. Разполагаме с технологичния ресурс за постоянно развитие и усъвършенстване на функционалностите и възможностите на GPS системата, която предлагаме. GPS Systems дава опция за идентификация на всеки водач.

GPS Системи България създаде мултифункционално устройство - GSM SMART DIALER - комуникатор за автоматизация, локална малка охранителна система

04.02.2021
GSM Smart Dialer

GPS Системи България е високотехнологична инжeнерингова компания. Специализирана в GPS контрол и проследяване на превозни средства, както и в производството на охранителни системи, модули, алармени панели, комуникатори, дайлери, датчици, четци и софтуер за тяхното управление. GPS Системи България създаде мултифункционално устройство - GSM SMART DIALER, което може да бъде използвано в най-различни приложения, при които е необходимо дистанционно управление и следене.

GPS Системи България предлага възможност за дистанционно сваляне на данни от тахограф

26.01.2021
GPS Systems distancionno svaliane na danni ot tahograf

GPS Системи България предлага възможност за дистанционно сваляне на данни от тахограф от паметта на тахографа без да напускате офиса. Чрез отдалеченото сваляне на данни от тахографа не e необходимо прекъсване на работния процес на всеки 28 или 90 дни. Чрез дистанционното тахографиране данните се свалят на GPS Cloud, от там на компютъра Ви, без да е необходимо физически да се свалят данни до превозното средство, което налага престоя му в базата и загуба на курс за превозното средство.

Scroll To Top