mail_top
Вдъхновени от иновации, задвижени от интелект
bg en  

GPS СИСТЕМИ БЪЛГАРИЯ ВИ ПОЖЕЛАВА СВЕТЛИ И ЩАСТЛИВИ ВЕЛИКДЕНСКИ ПРАЗНИЦИ!

26.04.2021
GPS-2021-veligden-kartichka-pozdrav1-zeleno-iaice-s-ramka

3 лесни стъпки, с които да улесните работата и редуцирате разходите във фирмения автопарк

26.04.2021
GPS Systems _3 lesni stapki za optimizirane na rabotnia proces

Ние от GPS Системи България Ви предлагаме 3 лесни стъпки, с които да оптимизирате разходите и работния процес във фирмения автопарк: 1.Пълна информираност и контрол за случващото се в автопарка – можете да я получите чрез използване на GPS система за проследяване и наблюдение в реално време

АВТОМАТИЗИРАНИ СПРАВКИ И ОТЧЕТИ - УЛЕСНЕНИЕ ПРИ УПРАВЛЕНИЕТО НА ФИРМЕНИЯ АВТОПАРК

21.04.2021

Ние от GPS Системи България Ви предоставяме възможността да управлявате с лекота поверената Ви флотилия от превозни средства. С GPS Systems имате достъп до автоматизирани отчети и справки, чрез анализ на ключови показатели от тях получавате цялостен поглед върху състоянието на превозните средства и водачите им. Чрез коректното им отчитане имате пълен мониторинг от аналитична информация, която Ви помага да взимате правилните решения.

GPS контрол и проследяване - дефиниране на зони и маршрути

16.04.2021
GPS Systems kontrol i proslediavane v realno vreme geogravski zoni

GPS Системи България създаде мултифункционална GPS система за контрол и управление на превозни средства в реално време. GPS системата е с широк спектър на употреба, предназначена е за различни по големина автопаркове. Голяма част от бизнесите я използват за оптимизиране, контрол и улеснение при организация на флотилии от превозни средства. Изключително полезн

ЕCO Drive - икономичното, умно и безопасно шофиране – с грижа към водача и околната среда

08.04.2021
GPS Systems Eco_Drive

GPS Системи България е технологична, инженерингова фирма, която постоянно развива и обогатява функционалностите и възможностите на GPS системата, която предлага. Създадохме функционалността ЕCO Drive, която разгръща възможностите на икономичното, умно и безопасно шофиране – с грижа към водача и околната среда.

GPS Системи България - ние сме технологични, иновативни и и винаги в полза на бизнеса

26.03.2021
GPS Systems Proslediavane i kontrol

GPS Системи България предоставя лесни решения за управление на Вашия бизнес чрез GPS контрол и проследяване на превозни средства в реално време. Ние сме технологични, иновативни и и винаги в полза на бизнеса.

GPS Системи България дава интелигентни решения за оптимизиране на разходите за гориво чрез внедряването на GPS система за контрол и проследяване на МПС-та, която носи финансови плюсове

08.03.2021
GPS SYSTEMS fUEL

GPS Системи България проектира интелигентни решения за флийт мениджмънтa

01.03.2021
GPS-Systems individual-business-solutions-1

GPS Системи България проектира интелигентни решения за флийт мениджмънт с интерактивна и многофункционална GPS система, интегрирани с високотехнолочини възможности за контрол и проследяване на превозни средства в реално време. Нашата изцяло иновативна система за GPS проследяване и контрол на МПС-та в реално време е предвидена за улеснение на флиийт мениджмънта.

GPS Systems дава опция за идентификация на всеки водач

18.02.2021
GPS Systems IDENTIFIKATSIYA NA VODACHA

Джи Пи Ес Системи България гарантира оптимални решения за GPS контрол и управление на флотилии от превозни средства. Разполагаме с технологичния ресурс за постоянно развитие и усъвършенстване на функционалностите и възможностите на GPS системата, която предлагаме. GPS Systems дава опция за идентификация на всеки водач.

GPS Системи България създаде мултифункционално устройство - GSM SMART DIALER - комуникатор за автоматизация, локална малка охранителна система

04.02.2021
GSM Smart Dialer

GPS Системи България е високотехнологична инжeнерингова компания. Специализирана в GPS контрол и проследяване на превозни средства, както и в производството на охранителни системи, модули, алармени панели, комуникатори, дайлери, датчици, четци и софтуер за тяхното управление. GPS Системи България създаде мултифункционално устройство - GSM SMART DIALER, което може да бъде използвано в най-различни приложения, при които е необходимо дистанционно управление и следене.

Scroll To Top