mail_top
Вдъхновени от иновации, задвижени от интелект
bg en  

ВЕСЕЛА КОЛЕДА!

13.12.2021

ВЕСЕЛА КОЛЕДА!

13.12.2021

GPS Системи България Ви желае весело посрещане на Коледните и новогодишни празници! Пожелаваме здраве, бизнес успехи и успешно реализирани проекти!

Лесни решения за управлението на малък автопарк

01.11.2021
Gps Systems -proslediavane-v-realno-vreme

Управлението на автопарк не е лесна задача. Ние от GPS Systems Bulgaria можем да дадем няколко полезни съвета за управление на всеки автопарк. В настоящата статия ще посочим няколко лесни решения за управлението на малък автопарк, състоящ се само между 5 и 20 превозни средства.

Двупосочна текстова комуникация с водач за улеснение на клиентите на GPS Systems

17.09.2021
GPS Systems fleet managment

Ние от GPS Системи България постоянно развиваме възможностите на предлаганата от нас GPS система - GPS Systems е ориентирана към различни по големина бизнеси, разполагащи с флотилии от превозни средства - бусове и камиони, предназначени за дистрибуция, бързооборотни стоки и логистика. В тези дейности изключително важна е навремената комуникацията с водачите на транспортните средства - за поставяне на задачи или за задаване на маршрути. За улеснение на нашите клиенти разработихме система за двупосочна текстова комуникация с водача , която включва:

Възможности на системата - Технически обслужвания

09.09.2021
GPS Systems technicheski napomniania

Ние то GPS Системи България имаме добре работеща система за контрол и проследяване в реално време на превозни средства. Повече от 16 години работим успешно на българския пазар, имаме над 3 750 доволни клиенти, със задоволство можем да кажем, че имаме повече от 27 850 монтирани обекти. Постоянно усъвършенстваме GPS системата, която предлагаме, правим чести дороботки, за да улесним Вас – нашите клиенти.

Възможности на GPS Systems

31.08.2021
GPS Systems vuzmojnosti na systemata

В настоящата статия ще разгледаме възможностите на GPS системата за контрол и проследяване в реално време, произвеждана от GPS Системи България. Плюсовете за внедряване на такава система във фирмения автопарк са много.

4 начина за редуциране на разходите за гориво с правилния софтуер за управление на автопарка

23.08.2021
GPS Systems 4 nachina za optimizirane na gorivoto

Намаляването на разходите за гориво е една от основните цели при управлението на автопарк от превозни средства. Това е огромно предизвикателство, тъй като цените на горивата се покачват постоянно, а разходите за управление на флотилия от превозни средства главоломно растат.

GPS MatriX - устройство за автоматично GPS проследяване в реално време от най-висок клас

20.08.2021
GPS Systems- fleet system tracking

За всички свои клиенти GPS Системи България създаде #GPSMatriX - устройство за автоматично GPS проследяване в реално време от най-висок клас . GPS MatriX предлага пълна интеграция с облачните услуги за GPS проследяване на различни доставчици. Устройството е оборудвано с високо чувствителен GPS приемник, който предава изключително точно местоположението на следеното МПС - може да бъде наблюдавано от всяка една точка на света във всеки един момент.

GPS Системи България е доверен партньор на бизнеса

18.08.2021
GPS Systems GPS kontrol i prosledisnane

GPS Системи България е доверен партньор на бизнеса. Дава изпитано добри решения при управлението на флотилии от превозни средства. Чрез GPS контрол и проследяване в реално време елиминира всякакви притеснения за превозните средства и водачите им.

Ползи от GPS проследяването при земеделските машини и техника

28.07.2021
GPS Systems zemedelska tehnika

Ние от GPS Системи България сме технологични и иновативни. Даваме полезни съвети и адекватни решения за всеки сектор. GPS Systems предоставя високотехнологични решения за контрол и проследяване на земеделска техника и селскостопански машини. Може да ни се доверите и да имате пълен контрол над скъпоструващите машини и водачите им, с GPS Systems проследявате:

Scroll To Top