mail_top
Вдъхновени от иновации, задвижени от интелект
bg en  

Двупосочна текстова комуникация с водач за улеснение на клиентите на GPS Systems

17.09.2021
GPS Systems fleet managment

Ние от GPS Системи България постоянно развиваме възможностите на предлаганата от нас GPS система - GPS Systems е ориентирана към различни по големина бизнеси, разполагащи с флотилии от превозни средства - бусове и камиони, предназначени за дистрибуция, бързооборотни стоки и логистика. В тези дейности изключително важна е навремената комуникацията с водачите на транспортните средства - за поставяне на задачи или за задаване на маршрути. За улеснение на нашите клиенти разработихме система за двупосочна текстова комуникация с водача , която включва:

Възможности на системата - Технически обслужвания

09.09.2021
GPS Systems technicheski napomniania

Ние то GPS Системи България имаме добре работеща система за контрол и проследяване в реално време на превозни средства. Повече от 16 години работим успешно на българския пазар, имаме над 3 750 доволни клиенти, със задоволство можем да кажем, че имаме повече от 27 850 монтирани обекти. Постоянно усъвършенстваме GPS системата, която предлагаме, правим чести дороботки, за да улесним Вас – нашите клиенти.

Възможности на GPS Systems

31.08.2021
GPS Systems vuzmojnosti na systemata

В настоящата статия ще разгледаме възможностите на GPS системата за контрол и проследяване в реално време, произвеждана от GPS Системи България. Плюсовете за внедряване на такава система във фирмения автопарк са много.

4 начина за редуциране на разходите за гориво с правилния софтуер за управление на автопарка

23.08.2021
GPS Systems 4 nachina za optimizirane na gorivoto

Намаляването на разходите за гориво е една от основните цели при управлението на автопарк от превозни средства. Това е огромно предизвикателство, тъй като цените на горивата се покачват постоянно, а разходите за управление на флотилия от превозни средства главоломно растат.

GPS MatriX - устройство за автоматично GPS проследяване в реално време от най-висок клас

20.08.2021
GPS Systems- fleet system tracking

За всички свои клиенти GPS Системи България създаде #GPSMatriX - устройство за автоматично GPS проследяване в реално време от най-висок клас . GPS MatriX предлага пълна интеграция с облачните услуги за GPS проследяване на различни доставчици. Устройството е оборудвано с високо чувствителен GPS приемник, който предава изключително точно местоположението на следеното МПС - може да бъде наблюдавано от всяка една точка на света във всеки един момент.

GPS Системи България е доверен партньор на бизнеса

18.08.2021
GPS Systems GPS kontrol i prosledisnane

GPS Системи България е доверен партньор на бизнеса. Дава изпитано добри решения при управлението на флотилии от превозни средства. Чрез GPS контрол и проследяване в реално време елиминира всякакви притеснения за превозните средства и водачите им.

Ползи от GPS проследяването при земеделските машини и техника

28.07.2021
GPS Systems zemedelska tehnika

Ние от GPS Системи България сме технологични и иновативни. Даваме полезни съвети и адекватни решения за всеки сектор. GPS Systems предоставя високотехнологични решения за контрол и проследяване на земеделска техника и селскостопански машини. Може да ни се доверите и да имате пълен контрол над скъпоструващите машини и водачите им, с GPS Systems проследявате:

Директни ползи и икономически плюсове от GPS проследяване и контрол

28.06.2021
GPS Systems Bulgaria polzi ot gps proslediavaneto

За нас от GPS Системи България удовлетвореността на клиентите е от първостепенно значение. GPS системата, която предлагаме е създадена в помощ на различни по големина бизнеси. Основната задача на GPS проследяването е контрол и информираност за случващото се с превозните средства и водачите им, като системата притежава редица възможности, които улесняват значително работния процес, спестяват работни часове и оптимизират разходите на целия автопарк.

GPS Системи България с решения за строителния сектор

07.05.2021
spisanie-za-arhitektura-i-stroitelstvo-50na35mm-1

GPS Системи България дава най-добрите решения за строителния сектор. Чрез GPS системата собствениците на Строителна Техника контролират начина на експлоатиране на наетите съоръжения. Списание Строители отдели подобаващо внимание на страниците си за възможностите на GPS системата, която отчита работните часове и местоположението на МПС. GPS системата известява при изтичане на определени документи на машини и оператори, като технически прегледи, застраховка, квалификация на оператора и др.

GPS СИСТЕМИ БЪЛГАРИЯ ВИ ПОЖЕЛАВА СВЕТЛИ И ЩАСТЛИВИ ВЕЛИКДЕНСКИ ПРАЗНИЦИ!

26.04.2021
GPS-2021-veligden-kartichka-pozdrav1-zeleno-iaice-s-ramka
Scroll To Top