mail_top
Вдъхновени от иновации, задвижени от интелект
bg en  

GPS Системи България дава адекватни решения на комунални фирми

18.09.2020
GPS_System-komunalni uslugi

Независимо дали е необходимо координация на машини и оборудване, поддръжката им или координиране на екипите, управителят на автопарка на компании от този тип трябва да управлява всички тези аспекти ефективно, за да намали загубите и повиши качеството на предоставяните услуги. Решението, което GPSСистеми България дава в подкрепа на тези компании, е иновативна система за GPS проследяване и контрол на превозни средства в реално време.

Разработихме специално решение за контрол и проследяване в реално време на контейнери, товарни вагони, товари и ремаркета.

18.09.2020
GPS_Systems kontejneri i remarketa

GPSСистеми България предлага лесни решения за управление на Вашия бизнес чрез GPS контрол и проследяване на фирмения автопарк от лекотоварни, тежкотоварни до специализирани машини и превозни средства. С лекота подпомагаме намаляването на разходите, оптимизираме логистичните операции и повишаваме ефективността на различни по големина фирми.

GPSСистеми България - успешен партньор на фирми от строителния сектор

20.08.2020
GPS_Systems stroitelni mashini

Ние от GPSСистеми България сме успешен партньор на фирми от строителния сектор. Решенията, които даваме са рентабилни, подобряват ефективността, като и редуцират разходите за целия автопарк от едрогабаритни машини. Ползите, които ще получите многократно, ще надхвърлят минималната инвестиция, направена за GPS устройства за контрол и управление на всички машини.

Високотехнологични решения за контрол и проследяване на земеделски машини и техника

12.08.2020
GPS_Systems selskostopanska technika

GPSСистеми България предоставя високотехнологични решения за контрол и проследяване на земеделски машини и техника. Спецификата на бранша изисква постоянен мониторинг на скъпоструващите машини от дистанция. Абсолютно задължително условие в този сегмент е необходимостта от постоянна информираност, относно местоположението и състоянието на машините, имайки предвид каква е инвестицията за земеделска техника, а и спесификата на бранша.

GPSСистеми България успешно помага на Вашия бизнес

30.07.2020
GPS_Systems MatriX

GPSСистеми България успешно помага на Вашия бизнес. Ние Ви гарантираме контрол, сигурност и съвременни високотехнологични решения за оптимизиране на флийт мениджмънта на Вашата фирма.

Даваме интелигентни решения за управление на флотилии от превозни средства

29.07.2020
GPS Systems

GPS Системи България е високотехнологична инжeнерингова компания. Ние даваме интелигентни решения за управление на флотилии от превозни средства. Предлагаме множество възможности за менажиране на Вашия бизнес чрез GPS контрол и проследяване на фирмения автопарк от лекотоварни, тежкотоварни до специализирани машини.

Технолигиите са движещите сили, благодарение на тях се взимат новаторски решения, преоткриват се неподозирани бизнес хоризонти и се достигат финансови върхове.

29.07.2020
GPS Systems technologiite sa vodeshti

Технолигиите са движещите сили, които изстрелват голяма част от бизнеса в нови измерения. Благодарение на тях се взимат новаторски решения, преоткриват се неподозирани бизнес хоризонти и се достигат финансови върхове. Ние от #GPSСистеми България следваме новите тенденции, вдъхновяваме се от иновации и създаваме мултифункционални възможности в полза на бизнеса. Смятаме, че управлението на флотилии от превозни средстава е лесна задача, която може да бъде решена с избора на правилната GPS система за контрол и наблюдение в реално време. Предлагаме интелигентни решения за флийт мениджмънт от интерактивна и многофункционална GPS система. С GPS Systems получавате:

GPSСистеми България вдъхновени от иновации - задвижени от интелект

29.06.2020
Gps Systems vdahnoveni ot inovacii zadvijeni ot intelekt

Ние от #GPSСистеми България следваме новите тенденции, вдъхновяваме се от иновации и създаваме мултифункционални възможности в полза на бизнеса. Смятаме, че управлението на флотилии от превозни средстава е лесна задача, която може да бъде решена с избора на правилната GPS система за контрол и наблюдение в реално време. Предлагаме интелигентни решения за флийт мениджмънт от интерактивна и многофункционална GPS система.

Ползи от внедряването на GPS система във Вашата фирма - ЧАСТ 2

16.06.2020
Gps Systems polzi za biznesa2

В две последователни статии описваме ползите от поставянето на GPS система и устройства във фирмения автопарк. Финансовите ползи са огромни – като се започне от редуциране на разходите на целия автопарк, мине се през намаляване на харчовете за гориво, оптимизиране на задачите и се стигне до контрол и сигурност.

Ползи от внедряването на GPS система във Вашата фирма - ЧАСТ 1

12.06.2020
baner-gps-ikonomicheski-polzi2

Задавали ли сте си въпроса какви ползи бихте получили от внедряване на GPS система във Вашата фирма и автопарк?

Scroll To Top