mail_top
Вдъхновени от иновации, задвижени от интелект
bg en  

GPS Системи България Ви желае Весела Коледа и Щастлива Нова 20201 Година

15.12.2020

GPS Системи България Ви желае весело посрещане на Коледните и новогодишни празници! Пожелаваме здраве, бизнес успехи и успешно реализирани проекти!

Иновациите, които помагат на всеки бизнес

11.12.2020
Atanas-Peshev-GPS-Systems-Bulgaria

ИМАМЕ УДОВОЛСТВИЕТО ДА ВИ ПРЕДСТАВИМ АТАНАС ПЕШЕВ, СОБСТВЕНИК И ОСНОВАТЕЛ НА GPS SYSTEMS BULGARIA ПРЕЗ ПОГЛЕДА НА СПИСАНИЕ FORBES Bulgaria. GPS SYSTEMS BULGARIA е сред най-бързо развиващите се компании у нас. Стартира преди повече от две десетилетия като софтуерна компания. В момента, благодарение на далновидния мениджмънт и приложените иновации, е лидер в производството и поддръжката на охранителни системи у нас. От 17 години GPS SYSTEMS BULGARIA дава и интелигентни решения за управление на флотилии от превозни средства. Компанията следва новите тенденции и създава мултифункционални възможности в полза на всеки бизнес. Изцяло иновативната система за GPS проследяване и контрол на МПС-та в реално време е предвидена за улеснение на флиийт мениджмънта. Фирмата предлага много и различни иновативни решения. Разработва индивидуални пакети за всеки клиент, защото детайлът и личното отношение имат значение. GPS SYSTEMS BULGARIA постоянно надгражда софтуера си, за да отговори на нуждите на клиентите си.

GPS Системи България - ние сме технологични, креативни и успешни

08.12.2020
GPS SystemsTrucking Ticket

GPS Системи България е иновативна компания, която постоянно развива и обогатява функционалностите и възможностите на GPS системата, която предлага. Ние сме технологични, креативни и успешни. Предлагаме перфектен, добре работещ продукт и висококачествена GPS система на най-добра цена.

За всички свои клиенти GPS Системи България разработи CARPOOL - резервационна система за заявяване използването на служебни автомобили по отдели или отделно от всеки служител

30.10.2020
carpooling

GPS Системи България гарантира най-разумните и оптимални решения за GPS контрол и управление на флотилии от превозни средства. Ние разполагаме с технологичния ресурс за постоянно развитие и усъвършенстване на функционалностите и възможностите на GPS системата, която предлагаме.

GPS Системи България успешно предоставя иновативна GPS система с най-високо ниво на сигурност, осигуряваща контрол и проследяване в реално време на превозни средства

16.10.2020
GPS-Systems smart reshenia

GPS Системи България успешно предоставя на всички свои бъдещи и настоящи клиенти иновативна GPS система с най-високо ниво на сигурност, осигуряваща контрол и проследяване в реално време на превозни средства. Системата предоставя GPS проследяване на МПС, скорост, местонахождение, посока на движение, придвижвания, престои, маршрути, изминати километри, мото часове, налично гориво в резервоара, анализ нивото на горивото в резервоара (резки спадове, което е нерегламентирано източване на гориво), връзка към бордови компютър/CAN BUS и отчитане на точни данни за: изразходено количество гориво, ниво на гориво, изминато разстояние, обороти, температура на двигател и др.

GPS Systems - система за контрол, проследяване и управление на автомобилния парк - технически обслужвания

09.10.2020
GPS Systems smart GPS secisions

GPS Системи България е съвременна инженерингова компания. Фирмата използва високи технологии и интелигентни решения в оптимизиране на флийт мениджмънта на различни по големина бизнеси. Предлагаме разумни възможности за намаляване на разходите с пълна функционалност за контрол и информираност за случващото се в автопарка. GPS Systems e система за цялостно решение, за управление и контрол на автомобилния парк.

GPS Системи България гарантира контрол, сигурност и съвременни високотехнологични решения за оптимизиране на флийт мениджмънта на Вашата фирма

28.09.2020
GPS_System-facebook-baner-tovarni-prevozi

GPS Системи България гарантира контрол, сигурност и съвременни високотехнологични решения за оптимизиране на флийт мениджмънта на Вашата фирма. Смятаме, че управлението на транспортни средства е лесна задача, която може да бъде решена с избора на правилната GPS система за контрол и наблюдение в реално време.

GPS Системи България дава адекватни решения на комунални фирми

18.09.2020
GPS_System-komunalni uslugi

Независимо дали е необходимо координация на машини и оборудване, поддръжката им или координиране на екипите, управителят на автопарка на компании от този тип трябва да управлява всички тези аспекти ефективно, за да намали загубите и повиши качеството на предоставяните услуги. Решението, което GPS Системи България дава в подкрепа на тези компании, е иновативна система за GPS проследяване и контрол на превозни средства в реално време.

Разработихме специално решение за контрол и проследяване в реално време на контейнери, товарни вагони, товари и ремаркета.

18.09.2020
GPS_Systems kontejneri i remarketa

GPS Системи България предлага лесни решения за управление на Вашия бизнес чрез GPS контрол и проследяване на фирмения автопарк от лекотоварни, тежкотоварни до специализирани машини и превозни средства. С лекота подпомагаме намаляването на разходите, оптимизираме логистичните операции и повишаваме ефективността на различни по големина фирми.

GPS Системи България - успешен партньор на фирми от строителния сектор

20.08.2020
GPS_Systems stroitelni mashini

Ние от GPS Системи България сме успешен партньор на фирми от строителния сектор. Решенията, които даваме са рентабилни, подобряват ефективността, като и редуцират разходите за целия автопарк от едрогабаритни машини. Ползите, които ще получите многократно, ще надхвърлят минималната инвестиция, направена за GPS устройства за контрол и управление на всички машини.

Scroll To Top