mail_top
Вдъхновени от иновации, задвижени от интелект
bg en  

GPS Systems

GPS Systems е облачна система с най-високо ниво на сигурност, разработена да осигурява контрол и проследяване. Системата предоставя проследяване на МПС в реално време, скорост, местонахождение, посока на движение, придвижвания, престои, маршрути, изминати километри, мото часове, налично гориво в резервоара, анализ на нивото на горивото в резервоара (резки спадове, което е нерегламентирано източване на гориво), връзка към бордови компютър/CANBUS и отчитане на точни данни за: изразходено количество гориво, ниво на гориво, изминато разстояние, обороти, температура на двигател и др.др.

Системата има опция за отчитане и контрол на работно време за всяко транспортно средство -  почивки, регламентирани и нерегламентирани престои и нощуване. Създава идентификация и профил на водача, с цел оптимизиране на разходите и намаляване на произшествията.  

GPS Systems дефинира географски зони, за които да се получава автоматично известяване и контрол при напускане или влизане в географските зони, резки спадове на гориво, отваряне на резервоара на забранени места, превишение на скорости, следене за задействане на външни системи и агрегати, помпи, врати, товарен отсек, както и много други.
Системата позволява завеждане на технически обслужвания, застраховки, смяната на консумативи, ремонти и всякакви други разходи. Можете да завеждате статични обекти - офиси, складове, магазини, по този начин системата автоматично ще разпознава тези места в маршрутите и престоите.


ОБЛАЧНА ТЕХНОЛОГИЯ С ВИСОКО НИВО НА СИГУРНОСТ

GPS Systems е иновативна CLOUD технология, адаптивна към WEB и мобилни устройства, с която имате контрол върху МПС-та и водачите им от всяка точка на света. Нужно е само да въведете потребителско име и парола за достъп, за да може да управлявате и проследявате Вашите обекти. За всички нови клиенти се предоставя възможност за демонстрация и запознаване с WEB GPS системата като натиснете тук. 

Системата разполага със 7 вида географски карти, с висока резолюция, реален изглед на местоположение и информация за трафик в реално време, лицензирани от Google Maps и Open Street.
Системата е напълно автоматизирана, обновява информацията в рамките на секунди, което е без аналог. Предоставя възможност за автоматични бизнес отчети, анализи и справки по e-mail, в електронен формат (csv, xls, pdf). Изключително функционална, с възможност за архив, за дълъг период от време и делегиране на права за достъп. Има ресурс при отпадане или липса на GSM връзка за буфериране на 20 000 събития.

GPS Systems  е изключително гъвкава и адаптивна система. Предлага висока надеждност и поливалентност. GPS Системи България разполага с ресурс и опит за имплементиране на нашата система към външни, специализирани системи - SAP, Lima и др.

 

ECO Drive

ЕCO Drive е стил, подходящ за съвременните технологии на двигателя: икономично, умно, безпроблемно и безопасно шофиране. Техниките, които водят до икономия на гориво дават икономически плюсове до 20%. ECO Drive - това е разумният стил на управление, който Вие можете да въведете във Вашия автопарк и фирма, чрез използването на GPS Systems за контрол и проследяване в реално време.
Икономичното шофиране предлага ползи за водачите на превозни средства и тежкотоварни машини: намалява разходите и спомага за по-малко произшествия, както и за редуциране емисиите и нивата на шум.
Това е тип шофиране, при което се постигат оптимални стойности на разход на гориво и поддръжка. Вие можете да наложите този стил на управление чрез GPS Systems за контрол и проследяване в реално време за превозните средства във Вашата фирма. Предлагаме Ви няколко ползи, заради които си заслужава:

 
 • Намаляване разхода на гориво - Намаляване на преките разходи.
 • Удължаване експлоатацията на превозните средства.
 • По-ниска цена по поддръжка на автопарка. Минимални загуби на време и пари за ремонт след аварии.
 • Мотивиран и предвидим стил на шофиране. Без безсмислено ускоряване и намаляване на скоростта. Плавна смяна на предавките и щадене на двигателя. По-малко стрес и агресивност на пътя.
 • Принос в опазване на околна среда.
 

GPS Systems насърчава EКО шофирането, което намалява вредните емисиите на парникови газове, трудови злополуки и разход на гориво. Отнасяме се с грижа към природата и вярваме, че с всекидневни, малки активности ще можем допринесем за опазване на околната среда. 
 

 

ДЕФИНИРАНЕ НА ГЕОГРАФСКИ ЗОНИ И МАРШРУТИ

GPS Systems разполага със 7 вида географски карти, с висока резолюция, реален изглед на местоположение и информация за трафик в реално време, лицензирани от Google Maps и Open Street. Точните карти, които използваме, Ви дават възможност да наблюдавате целия си автопарк по едно и също време. Визуализирането на маршрутите представя на потребителя пътя, който е изминал в даден интервал от време, като в същото време се маркират местата на евентуални нарушения. 
GPS Systems има опция за дефиниране на географски зони, изчертаване на задължителни и забранени зони, обозначени с име и тип. Системата може да задава правила за скорост, ускорение, влизане и напускане на зона. Създадохме функция за задаване на рамка за работно време за водача. GPS Systems сигнализира за нерегламентирано източване на гориво в реално време. Позволява мониторинг и известяване при непозволени събития.

Уведомления за евентуални злоупотреби могат да бъдат изпратени на електронния адрес и/ или да алармират за направено нарушение в системата.

 

ЗАВЕЖДАНЕ НА ТЕХНИЧЕСКИ ОБСЛУЖВАНИЯ

GPS Systems има опцията да предоставя справки и отчети за техническото обслужване на целия автопарк. Има вграден алгоритъм за автомотично напомняне, така че да можете да следите за всяко МПС смяната на консумативи, ремонти, всякакви технически обслужвания, напомняния за плащане на застраховки, винетки и данъци.
Чрез информацията, която получавате може да калкулирате колко струват ремонтите и профилактиките за дадено превозно средство. Може лесно да анализирате дали това транспортно средство е рентабилно за фирмата или е по-добре да се спре от движение, тъй като струва повече, отколкото заработва.
Чрез напомняне от системата ще можете също и да запазите час в желания от Вас сервиз, предварително ще могат да бъдат предвидени нужните части за ремонт или подмяна.
 

 

Достъп до GPS системата от компютър, таблет или мобилно устройство

GPS Systems е иновативна CLOUD технология, адаптивна към WEB и мобилни устройства, с която имате контрол върху транспортните средства и водачите им от всяка точка на света. Нужно е само да въведете потребителско име и парола за достъп, за да може да управлявате и проследявате Вашите обекти.
 

 

ДВУПОСОЧНА ТЕКСТОВА КОМУНИКАЦИЯ

GPS Systems Bulgaria разработи автоматизирана система за поддаване на задачи и съобщения до водача чрез GARMIN навигация. Тази навигация има опция за задаване на маршрути. Дава възможност за изпращане на бързи текстови съобщения. Може да задава текстови съобщения от диспечер към водача на превозното средство и обратно. Въвежда данни за отправяне към точен адрес. Има функция за създаване на маршрут за движение. Възможност за изчисляване на маршрут според габаритите на МПС. Изпраща координати за навигиране. Системата пази история на изпратените и получените съобщения, както и история на изпратените точки и маршрути.
 

 

БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ

Полезни сме с безплатни консултации при възникнали въпроси. Разполагаме с технически екипи, които могат да Ви консултират при евентуален проблем. Консултациите ни са в реално време, което е огромен плюс, тъй като при възникнал въпрос или техническа нередност, можете да получите адекватна и професионална подкрепа.
В състояние сме дадем най-добрите варианти и ценови предложения за нашите клиенти. Търговският ни отдел може да Ви консултира и предложи индивидуални решения и възможности за всеки бизнес. Предлагаме атрактивни цени и промоции. Разполагаме с отворена телефонна линия за запитвания или отстраняване на възникнали проблеми: 0700 20 820.  

 

АВТОМАТИЗИРАНИ СПРАВКИ, АНАЛИЗИ И ОТЧЕТИ ОТ СИСТЕМАТА

GPS Systems предлага възможност на своите клиенти за всякакъв вид автоматизирани анализи, справки и диаграми, с цел улесняване на работния процес.
Системата е напълно автоматизирана, обновява информацията в рамките на секунди, което е без аналог. Предоставя възможност за автоматични бизнес отчети, анализи и справки по e-mail, в електронен формат (csv, xls, pdf).
Автоматичните справки спестяват ценно време. Изключително полезни са за управленския екип на всяка фирма. Могат да се получават по електронната поща на определен интервал от време - през ден, всяка седмица или в определен от Вас момент. Съществуват различни видове справки, коитоКато допълнителна функционалност системата предлага автоматични пътни листове по отдели и МПС. Карти за гориво, интегрирани със системата.

 могат да бъдат: 

 • справка за превишаване на скоростта;
 • справка за изминати километри и маршрути;
 • справки за разход на гориво, на база външни системи, инсталирани в МПС-то - фабричен нивомер, разходомер и допълнителна сонда;
 • обобщена справка по МПС - дава синтезирана информация  дали определеното превозно средство е рентабилно за фирмата и др.
 • Като допълнителна функционалност системата предлага автоматични пътни листове по отдели и МПС. Карти за гориво, интегрирани със системата.
 •  

КОНТРОЛ НА ГОРИВОТО


GPS Systems осигурява цялостна система за управление и контрол на разходите за гориво, базирана на:
 • информация от бордови компютър;
 • фабричен нивомер;
 • сонда за гориво фабрична или монтирана в резервоара на превозното средство;

  Предимствата от въвеждането на системата за управление на горивото ще бъдат видими още през първия месец. Разходът на гориво трябва да бъде намален с 30%, докато намаляването на неразрешените пробези с повече от 90%!

 

GPS Matrix

 • GPS MatriX е устройство за автоматично GPS проследяване в реално време от най-висок клас.
 • GPS MatriX предлага пълна интеграция с облачните услуги за GPS проследяване на различни доставчици.
 • GPS MatriX е оборудван с високо чувствителен GPS приемник, който предава много точно местоположението на следеното МПС. По този начин то може да бъде наблюдавано от всяка една точка на света във всеки един момент.
 • GPS MatriX предлага изключително голям ”ALL IN ONE” набор от параметри за следене и запис в реално време на:
 • местоположение
 • скорост и посока на движение
 • изминати километри и маршрути;
 • следене на налично и изразходвано гориво директно от бордовия компютър на превозното средство и по CAN шина;
 • следене на налично и изразходвано гориво от външни устройства: фабричен нивомер, допълнителна сонда за гориво или допълнителен разходомер
 • обороти на двигателя.
 • температура на двигател и/или товарен отсек
 • отворени/затворени врати
 • включени/изключени агрегати
 • С изходите му има възможност да се управляват в реално време различни събития:
  • блокиране на двигател
  • управление на релета
  • включване/изключване на агрегати и др.
 • Буфер за 20 000 събития.
 • Работи през GPRS на всички мобилни оператори без ограничение.
 • Има вградени алгоритми за оптимизиране на GPRS трафика в роуминг.
 • Има възможност за провеждане на гласово обаждане към/от оторизирани номера.
 • Поддържа идентификация на водачи.
 • Дава възможност за двупосочна текстова комуникация с навигации ”GARMIN”, изпращане на маршрути и задачи за изпълнение, подаване на адрес, координати и POI.
 • Възможност за известяване за зададени събития със SMS.
 • Вградената LiION батерия.
 • За повече информация, вижте: www.smart-hitech.eu
 •  
 

ВРЪЗКА КЪМ БОРДОВИ КОМПЮТЪР

GPS Systems предлага устройство, което позволява проследяване на комуникациите от CAN.  Controller Area Network e комуникационна мрежа, разработена за автомобилната индустрия, работеща вътре в превозното средство. Работи с данните от бордовия компютър на тежко и лекотоварни автомобили, което означава, че винаги имате достъп до взаимен обмен на информация между отделните микроконтролери, които са отговорни за функционирането на двигателя, климатичната система, ABS, централно захранване и др.
 Данните, предавани чрез GPS предавател, незабавно се изпращат на нашия сървър, където след конвертиране и криптиране се представят на уебсайта на GPS Systems. Проверката на конкретни данни, идващи от CAN, дава пълна представа за начина на използване на превозните средства, като предоставя следната информация:
Достъп  до точно изгореното количество гориво с възможност за допълнителна калибровка;

 • Ниво на гориво;
 • Време на шофиране извън икономичните обороти;
 • Икономия и амортизацията на камиона;
 • Контрол на напрежението (състояние на батерията).

Информацията от  CANBUS за превозното средство достига до Вас  посредством мобилната мрежа към сървъра и  софтуера на потребителя. По този начин имате възможност да следите различни параметри на превозното средство в реално време. Може да проследявате  как се експлоатира двигателя, да се следят оборотите, температурата и скоростта на движение. Да се взима информация относно стила на шофиране и да се генерират справки за разхода на горива посредством софтуерната част на GPS проследяващата система.

 

Scroll To Top