mail_top
Вдъхновени от иновации, задвижени от интелект
bg en  

GPS Системи България - технически напомняния и обслужвания

28.06.2019
GPS Systems_Tech spravki

GPS Системи България Ви предлага контрол и проследяване в реално време, редуциране на разходите, информираност, автоматизирани справки и технически напомняния – пълен пакет от услуги за Вашите превозни средства и автопарк. Предлагаме опции, с които да Ви покажем как нашата система би могла да Ви помогне, за да изпълнявате безпроблемно ежедневните си задачи. В същото време можете да контролирате работния процес, както и да имате информация за техническото състояние на поверените Ви превозни средства.

GPS Systems - иновативна CLOUD технология, адаптивна към WEB и мобилни устройства с Android, с която имате контрол върху превозните средства и водачите им от всяка точка на света

13.06.2019
GPS Systems Tracking

GPS Системи България постоянно усъвършенства технологичните решения и произвежданата GPS техника. Предлагаме опит, надеждност и индивидуален подход към всеки клиент. Даваме ефективни и гъвкави решения за различни видове компании. С предлаганата от нас система за управление, лесно бихте редуцирали разходите за гориво, можете да имате информираност за целия автопарк, както и да контролирате безопасността, скоростта и стила на шофиране на водачите. Разработихме приложението GPS Systems - иновативна CLOUD технология, адаптивна към WEB и мобилни устройства с Android, с която имате контрол върху превозните средства и водачите им от всяка точка на света.

GPS Системи България - автоматизирани справки част 2

04.06.2019
GPS Systems_avtomatizirani otcheti2

Във втората част на нашата статия ще разясним ползите от използването на автоматизирана система за бизнес отчети и анализи, разработена от GPS Системи България. GPS Systems дава пълна информираност и контрол на фирмения автопарк, с висока надеждност и поливалентност.

Scroll To Top