mail_top
Вдъхновени от иновации, задвижени от интелект
bg en  

GPS Системи България - технически напомняния и обслужвания

28.06.2019
GPS Systems_Tech spravki

GPS Системи България Ви предлага контрол и проследяване в реално време, редуциране на разходите, информираност, автоматизирани справки и технически напомняния – пълен пакет от услуги за Вашите превозни средства и автопарк. Предлагаме опции, с които да Ви покажем как нашата система би могла да Ви помогне, за да изпълнявате безпроблемно ежедневните си задачи. В същото време можете да контролирате работния процес, както и да имате информация за техническото състояние на поверените Ви превозни средства. Чрез вграден алгоритъм за автоматично напомняне от нашата система можете да следите за всяко едно МПС застраховки, смяната на консумативи, ремонти и всякакви други технически обслужвания и предстоящи разходи към тях. Чрез информацията, която получавате, може да калкулирате колко струват ремонтите и профилактиките на дадено превозно средство. Може лесно да анализирате дали това транспортно средство е рентабилно за фирмата или струва повече отколкото инвестираните в него ресурси. GPS Системи България предоставя възможността за получаване на редовни отчети, всякакъв вид справки, анализи, диаграми, които да подпомагат работата във Вашата фирма. Можете да автоматизирате тези отчети в определен от Вас времеви период. Целта на тази функция е от една страна да се спестят работни часове в проследяване на различни параметри, а от друга - да се направят точните изводи, с цел подобряване качеството на работа. Допълнителна екстра, която предлагаме е архив, който се пази дълъг период от време. Той помага за изготвянето на коректна информация и изясняването на ситуации, както със служителите, така и с превозните средства на фирмата. Проследяването на всяко МПС в реално време, генерирането на автоматизирани отчети и техническите напомняния са опции, които са невероятно ефективна във времето. 
• Отчет маршрути по МПС – Докладът дава информация за всички маршрути при избрани превозни средства. Справката е изключително подходяща за дистрибуторски и фирми с бързо оборотни стоки. Чрез нея може да се проследява коректното спазване на зададени маршрути и графици, а оттам да се правят изводи за точното изпълнение на поставените задачи.
• Отчет престой за период – Изключително полезна справка за фирми, занимаващи се с бързо оборотни стоки и дистрибуция. Справката коректно отчита дали и с каква продължителност превозното средство е било в престой. Отчита дали е било с включен или изключен двигател и какъв е бил разходът на гориво за този престой. Чрез справката може да се направи извод с каква продължителност в работно време, се правят престои, с работещ двигател и какво е качеството на работа на даден служител.
• Справка за посещения по домашен адрес – Справката е изцяло информативна за мениджъри и управители. Проследява интензитет и честота на посещения на домашен адрес или често посещаеми адреси от служители на фирмата в работно време, със служебни автомобили. От тази справка може да се направят изводи за коректно поведение на служители към работодателя.
• Справка отчет изминати километри и гориво – Дава информация за изминати километри в работно и извън работно време. Полезна е за фирми, които предоставят служебните автомобили за лична употреба от служителите. Чрез този отчет лесно и бързо се пресмятат изминати служебни и лични километри.
• Отчет превишение на скоростта – Справката отчита кои превозни средства с каква превишена скорост са се движили, в точно определен период от време. Справката помага при решаване на казуси с глоби и изясняване кой точно водач е превишил скоростта.
• Справка нерегламентирано паркиране по МПС – Справката дава информация за нерегламентирани паркирания, спрямо предварително зададени паркинг зони, спрямо работното време в дните от седмицата. Тази справка ще даде информация за евентуални неразрешени паркирания, извън предварително определените зони.
• Справка маршрути по статични обекти на МПС – Справката се използва често от компании, занимаващи се с дистрибуция на бързо оборотни стоки за контрол на търговските представители и служители за изпълнение на поставени задачи по предварително зададени маршрути. Справката дава информация дали по определения маршрут, в какъв момент, са обходени статичните обекти. При интерес от Ваша страна, посетете нашия сайт: www.gpsbg.eu За възникнали въпроси в реално време можете да се свържете с нашите търговски и технически екипи на телефон: 0700 20 820.

 

Scroll To Top