mail_top
Вдъхновени от иновации, задвижени от интелект
bg en  

НАШАТА МИСИЯ

GPS Systems Bulgaria предлага лесни решения за управление на Вашия бизнес чрез GPS контрол и проследяване на фирмения автопарк от лекотоварни, тежкотоварни до специализирани машини. Подпомагаме намаляването на разходите, оптимизираме логистичните операции и повишаваме ефективността на частния бизнес.
Благодарение на изцяло затворения цикъл на нашата система, предоставяме пълна техническа подкрепа от момента на проектирането на системата, чрез избора на адекватни решения и прилагането им, до процеса на внедряване на взетите вече решения.
Нашата мисия е да гарантираме на клиентите ни високо качество на услугите, продуктите и решенията, които предлагаме!
Разполагаме с ресурса, с който да бъдем полезни в оптимизиране на разходите, времето, възможностите и технологичните решения във Вашия бизнес. Можем да предложим опит, надеждност и индивидуален подход към всеки клиент. Работим успешно върху индивидуални задания. Предлагаме ефективни и гъвкави решения за различни видове компании и бизнеси.


 

ПОСЛЕДНО ПОКОЛЕНИЕ ТЕХНОЛОГИЯ И СИГУРНОСТ НА ИНФОРМАЦИЯТА

GPS Systems Bulgaria създаде изцяло иновативна технология за GPS проследяване. Cофтуерът и производството на хардуера са изцяло българска разработка. С приятелски и лесен за работа интерфейс.
GPS Systems е интерактивна система, със задаване на различни нива на достъп за нашите потребители, в която самите потребители могат да задават параметрите за администриране в системата.
Създадохме напълно надежден дейта център за съхранение на данни. За нас сигурността на информацията е от огромно значение. Софтуерът на  GPS Systems Bulgaria се характеризира с висока сигурност и защита.  

 

Scroll To Top