mail_top
Вдъхновени от иновации, задвижени от интелект
bg en  

GPS Системи България гарантира контрол, сигурност и съвременни високотехнологични решения за оптимизиране на флийт мениджмънта на Вашата фирма

28.09.2020
GPS_System-facebook-baner-tovarni-prevozi

GPS Системи България гарантира контрол, сигурност и съвременни високотехнологични решения за оптимизиране на флийт мениджмънта на Вашата фирма. Смятаме, че управлението на транспортни средства е лесна задача, която може да бъде решена с избора на правилната GPS система за контрол и наблюдение в реално време.

GPS Системи България дава адекватни решения на комунални фирми

18.09.2020
GPS_System-komunalni uslugi

Независимо дали е необходимо координация на машини и оборудване, поддръжката им или координиране на екипите, управителят на автопарка на компании от този тип трябва да управлява всички тези аспекти ефективно, за да намали загубите и повиши качеството на предоставяните услуги. Решението, което GPS Системи България дава в подкрепа на тези компании, е иновативна система за GPS проследяване и контрол на превозни средства в реално време.

Разработихме специално решение за контрол и проследяване в реално време на контейнери, товарни вагони, товари и ремаркета.

18.09.2020
GPS_Systems kontejneri i remarketa

GPS Системи България предлага лесни решения за управление на Вашия бизнес чрез GPS контрол и проследяване на фирмения автопарк от лекотоварни, тежкотоварни до специализирани машини и превозни средства. С лекота подпомагаме намаляването на разходите, оптимизираме логистичните операции и повишаваме ефективността на различни по големина фирми.

Scroll To Top