mail_top
Вдъхновени от иновации, задвижени от интелект
bg en  

GPS Системи България Ви желае Весела Коледа и Щастлива Нова 20201 Година

15.12.2020

GPS Системи България Ви желае весело посрещане на Коледните и новогодишни празници! Пожелаваме здраве, бизнес успехи и успешно реализирани проекти!

Иновациите, които помагат на всеки бизнес

11.12.2020
Atanas-Peshev-GPS-Systems-Bulgaria

ИМАМЕ УДОВОЛСТВИЕТО ДА ВИ ПРЕДСТАВИМ АТАНАС ПЕШЕВ, СОБСТВЕНИК И ОСНОВАТЕЛ НА GPS SYSTEMS BULGARIA ПРЕЗ ПОГЛЕДА НА СПИСАНИЕ FORBES Bulgaria. GPS SYSTEMS BULGARIA е сред най-бързо развиващите се компании у нас. Стартира преди повече от две десетилетия като софтуерна компания. В момента, благодарение на далновидния мениджмънт и приложените иновации, е лидер в производството и поддръжката на охранителни системи у нас. От 17 години GPS SYSTEMS BULGARIA дава и интелигентни решения за управление на флотилии от превозни средства. Компанията следва новите тенденции и създава мултифункционални възможности в полза на всеки бизнес. Изцяло иновативната система за GPS проследяване и контрол на МПС-та в реално време е предвидена за улеснение на флиийт мениджмънта. Фирмата предлага много и различни иновативни решения. Разработва индивидуални пакети за всеки клиент, защото детайлът и личното отношение имат значение. GPS SYSTEMS BULGARIA постоянно надгражда софтуера си, за да отговори на нуждите на клиентите си.

GPS Системи България - ние сме технологични, креативни и успешни

08.12.2020
GPS SystemsTrucking Ticket

GPS Системи България е иновативна компания, която постоянно развива и обогатява функционалностите и възможностите на GPS системата, която предлага. Ние сме технологични, креативни и успешни. Предлагаме перфектен, добре работещ продукт и висококачествена GPS система на най-добра цена.

Scroll To Top