mail_top
Вдъхновени от иновации, задвижени от интелект
bg en  

За всички свои клиенти GPS Системи България разработи CARPOOL - резервационна система за заявяване използването на служебни автомобили по отдели или отделно от всеки служител

30.10.2020
carpooling

GPS Системи България гарантира най-разумните и оптимални решения за GPS контрол и управление на флотилии от превозни средства. Ние разполагаме с технологичния ресурс за постоянно развитие и усъвършенстване на функционалностите и възможностите на GPS системата, която предлагаме.

GPS Системи България успешно предоставя иновативна GPS система с най-високо ниво на сигурност, осигуряваща контрол и проследяване в реално време на превозни средства

16.10.2020
GPS-Systems smart reshenia

GPS Системи България успешно предоставя на всички свои бъдещи и настоящи клиенти иновативна GPS система с най-високо ниво на сигурност, осигуряваща контрол и проследяване в реално време на превозни средства. Системата предоставя GPS проследяване на МПС, скорост, местонахождение, посока на движение, придвижвания, престои, маршрути, изминати километри, мото часове, налично гориво в резервоара, анализ нивото на горивото в резервоара (резки спадове, което е нерегламентирано източване на гориво), връзка към бордови компютър/CAN BUS и отчитане на точни данни за: изразходено количество гориво, ниво на гориво, изминато разстояние, обороти, температура на двигател и др.

GPS Systems - система за контрол, проследяване и управление на автомобилния парк - технически обслужвания

09.10.2020
GPS Systems smart GPS secisions

GPS Системи България е съвременна инженерингова компания. Фирмата използва високи технологии и интелигентни решения в оптимизиране на флийт мениджмънта на различни по големина бизнеси. Предлагаме разумни възможности за намаляване на разходите с пълна функционалност за контрол и информираност за случващото се в автопарка. GPS Systems e система за цялостно решение, за управление и контрол на автомобилния парк.

Scroll To Top