mail_top
Вдъхновени от иновации, задвижени от интелект
bg en  

GPS Системи България със заслуженото 1-во място от Balkan Business Awards 2019.

11.03.2019
GPS System_award 2019

GPS Системи България е ЛИДЕР В СИСТЕМИТЕ ЗА СИГУРНОСТ И КОНТРОЛ за 2019 г. Компанията бе удостоена с приз и златна статуетка от Balkan Business Awards 2019. Фирмата премери сили с конкуренти от Македония, Гърция, Сърбия и България и заслужено зае отредената челна позиция. 
"Иновациите са от особено значение за развитието на бизнеса и оптимизацията на икономиката"- отчете журито на петото издание на престижните награди. В съчетание с високотехнологични решения и новаторство, GPS Системи България затвърди своите позиции на пазара. 
Наградата бе присъдена за нововъведения в GPS контрола и проследяване на превозни средства и иновативна система за охрана и умен дом в едно – SMART GUARD.
Оптимизиране на разходите в различни по големина автопаркове, повишаване ефективността на частния бизнес, контрол на горивото и много различни функционалности в GPS проследяването в реално време, това са малка част от функционалностите, които предлага фирмата. GPS Systems е иновативна CLOUD технология, адаптивна към WEB и мобилни устройства, с която всеки мениджър има контрол върху превозните средства и водачите им от всяка точка на света.  
Абсолютната иновация, създадена от екипа специалисти на GPS Системи България е високо технологична алармена система от ново поколение, съвместяваща охрана и интелигентно управление. SMART GUARD е революционна по рода си алармена система, която излиза от традиционните възможности за охрана, като обединява охранителна и интелигентна система за управление и контрол на различни ел. уреди през мобилни устройства. С множество възможности и технологични решения за охрана на домове, офиси, производствени, търговски и складови бази, както и други обекти. 

Scroll To Top