mail_top
Вдъхновени от иновации, задвижени от интелект
bg en  

Възможности на GPS Systems

31.08.2021
GPS Systems vuzmojnosti na systemata

В настоящата статия ще разгледаме възможностите на GPS системата за контрол и проследяване в реално време, произвеждана от GPS Системи България. Плюсовете за внедряване на такава система във фирмения автопарк са много.

4 начина за редуциране на разходите за гориво с правилния софтуер за управление на автопарка

23.08.2021
GPS Systems 4 nachina za optimizirane na gorivoto

Намаляването на разходите за гориво е една от основните цели при управлението на автопарк от превозни средства. Това е огромно предизвикателство, тъй като цените на горивата се покачват постоянно, а разходите за управление на флотилия от превозни средства главоломно растат.

GPS MatriX - устройство за автоматично GPS проследяване в реално време от най-висок клас

20.08.2021
GPS Systems- fleet system tracking

За всички свои клиенти GPS Системи България създаде #GPSMatriX - устройство за автоматично GPS проследяване в реално време от най-висок клас . GPS MatriX предлага пълна интеграция с облачните услуги за GPS проследяване на различни доставчици. Устройството е оборудвано с високо чувствителен GPS приемник, който предава изключително точно местоположението на следеното МПС - може да бъде наблюдавано от всяка една точка на света във всеки един момент.

GPS Системи България е доверен партньор на бизнеса

18.08.2021
GPS Systems GPS kontrol i prosledisnane

GPS Системи България е доверен партньор на бизнеса. Дава изпитано добри решения при управлението на флотилии от превозни средства. Чрез GPS контрол и проследяване в реално време елиминира всякакви притеснения за превозните средства и водачите им.

Scroll To Top