mail_top
Вдъхновени от иновации, задвижени от интелект
bg en  

4 начина за редуциране на разходите за гориво с правилния софтуер за управление на автопарка

23.08.2021
GPS Systems 4 nachina za optimizirane na gorivoto

Намаляването на разходите за гориво е една от основните цели при управлението на автопарк. Това е огромно предизвикателство, тъй като цените на горивата се покачват постоянно, а разходите за управление на флотилия от превозни средства главоломно растат.
Ако сте стигнали до задънена улица по отношение редуциране на разходите за горивото най-добрият вариант за решение на проблема е внедряването на GPS система, за повече информация виж тук.
В настоящата статия ще Ви предложим няколко опции за намаляване разходите за гориво, които отново биха били по-ефективни с използването на специализиран софтуер, като произвеждания от #GPSСистеми България.
 
  • #1 - Намаляване времето на празен ход
  • Интересували ли сте се колко време работи на празен ход буса или камиона Ви и какъв разход има - всяка секунда от времето на празен ход се изразява в разходи за гориво и просто трябва да се избягва! С GPS Systems можете да получавате информация за работа на празен ход и да уведомявате шофьорите си, че тази практика трябва да се избягва.
  • #2-Ограничаване на пробега извън маршрута
  • Планирате ли правилно маршрутите на шофьорите си? Правят ли отклонения служителите Ви, когато пътуват? Ако премахнете всички ненужни километри, със сигурност ще забележите ползите по отношение на разходите за гориво. Цялостно решение за управление на автопарка би било вашият идеален спътник при постигането на тази цел. С GPS Systems може да зададете най-ефективния маршрут за вашите шофьори и да предотвратите злоупотреба с превозно средство и горивото, за повече информация виж тук
  • #3 – Преорганизиране на работния процес и задачи
  • Ако трябва да изпратите един от шофьорите си на определено място и искате да го направите по начин, който не оказва влияние върху общия разход на гориво, как бихте постига това? Разбира се, бихте могли да прекарате известно време, като се обадите на всеки водач, за да проверите тяхната позиция ... или можете да използвате GPS Systems, за да прецените бързо кой шофьор е най -добре да изпратите според географската им близост.
  • #4 - Мониторинг стила на шофиране
  • Безопасното шофиране не само помага за икономията на гориво, но има огромно въздействие върху него! Можете да наблюдавате стила на шофиране на Вашия екип и да откривате опасни навици - като рязко спиране, превишаване на скоростта, бързо ускорение и др. Благодарение на системата за управление на автопарка, ще може да коригирате стила на шофьорите си, не само – ще го направите по-безопасен, но също така ще отбележите значителен спад в разходите на гориво.
Ако сме Ви заинтригували, искате да оптимизирате разходите за гориво, да имате конрол и информираност за превозните стредство и водачите им – ниe от #GPSСистими България ще Ви дадем най-добрите цени, условия и възможности - за повече информация може да позвъните на: 0700 20 820 / 0887 376 336.

Scroll To Top