mail_top
Вдъхновени от иновации, задвижени от интелект
bg en  

Възможности на системата - Технически обслужвания

09.09.2021
GPS Systems technicheski napomniania

Ние то GPS Системи България имаме добре работеща система за контрол и проследяване в реално време на превозни средства. Повече от 16 години работим успешно на българския пазар, имаме над 3 750 доволни клиенти, със задоволство можем да кажем, че имаме повече от 27 850 монтирани обекти. Постоянно усъвършенстваме GPS системата, която предлагаме, правим чести доработки, за да улесним Вас – нашите клиенти.
За удобството на всички GPS Systems предоставя специален модул за справки и отчети, за техническото обслужване на целия автопарк. Има вграден алгоритъм за автоматично напомняне, така че да можете да следите за всяко МПС смяната на консумативи, ремонти, всякакви технически обслужвания, напомняния за плащане на застраховки, винетки и данъци.
В модул „Технически обслужвания” можете да въвеждате данни за техническа поддръжка и да избирате колко време преди това да ви извести или на колко километра преди настъпването на събитието. Чрез информацията, която получавате системата калкулира разходите по ремонтите и профилактиките за дадено превозно средство. Може лесно да анализирате дали това транспортно средство е рентабилно за фирмата или струва повече отколкото инвестирате в него ресурси. Чрез напомняне от системата ще можете също и да запазите час в желания от Вас сервиз, предварително ще могат да бъдат предвидени нужните части за ремонт или подмяна.
Допълнителна екстра, която предлагаме е автоматично попълване на пътни листове по отдели и МПС. Разполагаме с архив, който се пази дълъг период от време. Той помага за изготвянето на коректна информация и изясняването на ситуации, както със служителите, така и с превозните средства на фирмата. Проследяването на всяко МПС в реално време, генерирането на автоматизирани отчети и техническите напомняния са опции, които са невероятно ефективна във времето. Предлагаме най-добри цени на GPS системата и устройствата.
При интерес към предлаганата от нас GPS система се обадете на: 0700 20 820 или 0887 736 336.

 

Scroll To Top