mail_top
Вдъхновени от иновации, задвижени от интелект
bg en  

GPS КОНТРОЛ И НАМАЛЯВАНЕ РАЗХОДИТЕ ЗА ГОРИВО – ФИНАНСОВИ ПЛЮСОВЕ ЗА ФЛИЙТ МЕНИДЖМЪНТА

18.02.2019
GPS_Systems_Fuel_managment1920_400

GPS Системи България дава най-добрите решения за контрол и проследяване на превозни средства в реално време, с  възможност за оптимизиране на разходите за всеки бизнес. Внедряването на GPS Systems носи финансовите плюсове от контрола на гориво, които са видими още през първия месец за целия автопарк. При целева организация разходът на гориво може да бъде редуциран с над 30%, а контролът при изпълнението на поставени задачи, на служителите може да бъде вдигнат с до 40%.
GPS Systems осигурява цялостна система за управление и контрол на разходите за гориво, базирана на точни данни от:
информация от бордови компютър/CANBUS
сонда за гориво - фабрична или допълнително монтирана в резервоара на превозното средство
разходомер, допълнително монтиран в превозното средство
На база от данните от гореизброените технически средства и уреди, GPS Systems може да генерира точни справки и графики за разхода на гориво. Въз основа на тези справки  може да се проследи реалния разхода на гориво на дадено превозно средство за определен период от време.  Системата анализира изключително коректно данните, като ги предоставя в достъпен и разбираем вид за оценка на реално изразходено гориво и евентуални злоупотреби с него. Предоставя възможност за автоматични бизнес отчети, анализи и справки по e-mail, в електронен формат (csv, xls, pdf).
GPS Systems предлага най-добрите цени и промоции за GPS контрол и проследяване в реално време. Разполагаме с отворена телефонна линия за запитвания или възникнали въпроси: 0700 20 820 / 0887 736 336.

Scroll To Top