mail_top
Вдъхновени от иновации, задвижени от интелект
bg en  

Интелигентни решения за намаляване на разходите за гориво чрез използване на GPS система

07.04.2022
GPS-MatriX-GPS Systems fuel control

В моменти на криза, когато цените на горивата растат стремглаво, а с тях всички останали разходи - ние от GPS Системи България може да Ви дадем интелигентни решения за намаляване на разходите за гориво чрез използване на GPS система. С GPS Systems получавате пълна информираност и контрол на автопарка, както и възможност за намаляване на разходите му с до 30%. В настоящата статия ще се спрем на допълнителните способи за контрол на горивото в автопарка, които са полезни и за работния процес:
 
  • Подобряване на маршрутизирането - чрез всекидневно използване на маршрути могат значително да се намалят излишно изминатите километри.
  • Редуциране на отклоненията - до минимум отстраняване на допълнителните престои, отклонения и почивки.
  • Намаляване на празния ход - стопиране на прекомерния празен ход - използването му води до разходи.
  • Контрол на злоупотребите - нерегламентираните източвания на гориво, високата скорости, пътни нарушения и глоби, некоректно управление на превозното средство – всички тези разходи могат да бъдат намалени до минимум.
GPS Systems може да генерира справки и графики за разхода на гориво. Въз основа на справките може да се проследи реалния разход на гориво на дадено MПС за определен период от време., както и да се направят изводи. Повече за контрола на гориво може да видите тук:
При интерес към GPS Systems може да се свържете с търговския ни екип – може да получите ценови пакет, съобразен с бизнес нуждите Ви – 0700 20 820 / 0887 736 336 - ще получите полезна информация и най-добри цени.

Scroll To Top