mail_top
Вдъхновени от иновации, задвижени от интелект
bg en  

3 лесни стъпки, с които да улесните работата и редуцирате разходите във фирмения автопарк

26.04.2021
GPS Systems _3 lesni stapki za optimizirane na rabotnia proces

Ние от GPS Системи България Ви предлагаме 3 лесни стъпки, с които да оптимизирате разходите и работния процес във фирмения автопарк:
  • 1.Пълна информираност и контрол за случващото се в автопарка – можете да я получите чрез използване на GPS система за проследяване и наблюдение в реално време
Системата предоставя GPS проследяване на МПС в реално време, скорост, местонахождение, посока на движение, придвижвания, престои, маршрути, изминати километри, мото часове, налично гориво в резервоара, анализ нивото на горивото в резервоара (резки спадове, което е нерегламентирано източване на гориво), връзка към бордови компютър/CAN BUS и отчитане на точни данни за: изразходено количество гориво, ниво на гориво, изминато разстояние, обороти, температура на двигател и др.
  • 2. Оптимизиране на транспортните и оперативни разходи за гориво
Нашата GPS ситема осигурава точни данни за изразходено гориво, ниво на горивото, изминато разстояние, обороти, температура на двигателя и др. Системата прицизно анализира всички данни и ги предоставя в разбираем, отчетен вид. Чрез анализа им се придобива точна представа за реално изразходено гориво от превозните средства и евентуални злоупотреби, свързани с него. GPS ситемата предоставя корекни справки и отчети за разхода на гориво, като например: Отчет за разход на гориво, Обобщена справка по МПС, Отчет маршрути по МПС и др. Информацията от тази справка помага да се направят точните изводи и калкулации за разхода на гориво на всяко превозно средство. Чрез тези отчети се проследява как се експлоатира определеното МПС и дали са направени някакви злоупотреби. Повече информация относно контрола на горивото може да получите тук: - справката дава информация за всички курсове за избрани превозни средства в определен времеви период. Справката е в зависимост от изчисления процент коректност за тях. Има възможност за детайлизирана справка, която дава информация и за всички маршрути спрямо зададения курс.
  • 3. Мониторинг на превозното средство и водача
Водачът и превозното средтво са двата най-важни фактора във фирменият автопарк. Правилното им организация могат да донесат единстевено ползи. GPS Systems дава възможност за идентификация на всеки водач при стартиране на превозното средство. Системата отчита коректното спазване на работното време, регламентирани и нерегламентирани почивки и престои. Проследява спазване на ограниченията на скоростта, есплотация на транспортното средство, стил на работа и ангажираност към работния процес. Решава казуси, свързани с евентуални нарушения на Закона за звижение по пътищата. GPS системата изготвя различни видове справки, които дават допълнителна яснота за коректно изпълнение на задължения и експлоатиране на повереното транспортно средство, като например: Отчет маршрути по МПС, Отчет престой за период, Справка за посещения по домашен адрес, Справка отчет изминати километри и гориво, Справка нерегламентирано паркиране по МПС и др.
Само може да спечелите, ако изберете нашата GPS Система за контрол и наблюдение – плюсовете са много – оптимизират време и ресурс, икономическите ползи са видими само няколко месеца след внедряването на GPS системата. Позитивите за управленския екип са огромни – помагат за по-ясно структуриране на работния процес, дават пълна информираност за случващото се в автопарка, наблюдава се редуциране на оперативните разходи и разходите за гориво.
За повече информираност и контрол за случващото се с Вашите превозни средства – може да разговаряте с търговския ни екип на: 0700 20 820 / 0887 736 336 - ще получите полезна информация и най-добри цени.

 

Scroll To Top