mail_top
Вдъхновени от иновации, задвижени от интелект
bg en  

GPS Системи България - ние сме технологични, иновативни и и винаги в полза на бизнеса

26.03.2021
GPS Systems Proslediavane i kontrol

GPS Системи България предоставя лесни решения за управление на Вашия бизнес чрез GPS контрол и проследяване на превозни средства в реално време. Ние сме технологични, иновативни и и винаги в полза на бизнеса. GPS Systems e интелигентно решение за оптимизиране на време и ресурс, информираност и адекватни управленски решения при управление на фирмени автопаркове. GPS Systems намалява ресурсите за разход на гориво с около 30%, с около 25% редуцира броя на изминатите километри чрез задаване на задължителни маршрути за движение. С около 20 % намалява пътнотранспортните произшествия и злоупотреби – по-малко глоби и нарушения за целия автопарк. GPS Systems е високо адаптивна и гъвкава система за контрол и мониторинг на правилното експлоатиране на превозното средство, като гарантирано намалява разноските за на технически обслужвания и амортизации на целия автопарк. Системата позволява завеждане на застраховки, смяна на консумативи, ремонти и всякакви други разходи.
  • Предоставя опция за автоматични бизнес отчети, анализи и справки по email, в електронен формат (csv, xls, pdf).
  • GPS Systems отчита контрол на работно време, почивки, регламентирани престои и нощуване на МПС-та.
  • С възможност за идентификация и профил на водача, с цел оптимизиране на разходите и намаляване на произшествия.
  • С опция за автоматични пътни листове по отдели и МПС. С възможност за интегриране на карти за гориво със системата.
  • GPS Systems е изключително функционална, с възможност за архив, за дълъг период от време и делегиране на права за достъп.
  • GPS Systems е облачна система с най-високо ниво на сигурност, разработена да осигурява контрол и проследяване в реално време. Адаптивна към WEB и мобилни устройства, с която имате контрол върху превозните средства и водачите им от всяка точка на света. Нужно е само да въведете потребителско име и парола за достъп, за да може да управлявате и проследявате Вашите обекти.
При интерес може да се свържите с търговския ни екип на телефон: 0882 280 938 или 0887 376 336.

 

Scroll To Top