mail_top
Вдъхновени от иновации, задвижени от интелект
bg en  

GPS Системи България дава интелигентни решения за оптимизиране на разходите за гориво чрез внедряването на GPS система за контрол и проследяване на МПС-та, която носи финансови плюсове

08.03.2021
GPS SYSTEMS fUEL

Горивото е един от най-големите финансови разходи за всеки автопарк. Ние от GPS Системи България даваме интелигентни решения за оптимизиране на разходите за гориво чрез внедряването на GPS система за контрол и проследяване на превозни средства, която носи финансови плюсове, които са видими още през първия месец за целия автопарк. При целева организация разходът на гориво може да бъде редуциран с над 30%. GPS Systems осигурява цялостна система за управление и контрол на разходите за гориво, базирана на точни данни от:.
  • информация от бордови компютър/CANBUS
  • сонда за гориво - фабрична или допълнително монтирана в резервоара на превозното средство
  • разходомер, допълнително монтиран в превозното средство
Информацията и данните от бордовия компютър са с голяма точност. Може да получавате информация за коректно отчитане на: изразходено количество гориво, ниво на гориво, изминато разстояние, обороти, температура на двигателя и др. Системата анализира данните и ги предоставя в достъпен и разбираем вид за оценка на реално изразходено гориво и евeнтуални злоупотреби с него. Сондата за гориво може да бъде фабрична или допълнителна. Фабричната сонда подава информация за наличното гориво, а допълнителната се използва, там където фабричния нивомер не работи толкова точно, изобщо не работи или липсва. Системата Ви помага за решаване на казуси, като резки спадове на гориво и неправилно отчитане на реално заредено количество в резервоара. GPS Systems може да генерира справки и графики за разхода на гориво. На база на справките може да се проследи реалния разход на гориво на дадено превозно средство за определен период от време. Икономическите плюсове от контрола на горивото са видими още през първия месец. При добра организация разходът на гориво може да бъде намален също и от установяване на регламентирани маршрути, по които да се движат превозните средства При интерес може да се свържeте с търговския ни екип на телефон: 0882 280 938 или 0887 376 336.

 

Scroll To Top