mail_top
Вдъхновени от иновации, задвижени от интелект
bg en  

Даваме интелигентни решения за управление на флотилии от превозни средства

29.07.2020
GPS Systems

GPS Системи България е високотехнологична инжeнерингова компания. Ние даваме интелигентни решения за управление на флотилии от превозни средства. Предлагаме множество възможности за менажиране на Вашия бизнес чрез GPS контрол и проследяване на фирмения автопарк от лекотоварни, тежкотоварни до специализирани машини.
✅ GPS Systems предоставя проследяване на МПС в реално време, скорост, местонахождение, посока на движение, придвижвания, престои, маршрути, изминати километри, мото часове, налично гориво в резервоара, анализ на нивото на горивото в резервоара (резки спадове, което е нерегламентирано източване на гориво), връзка към бордови компютър/CANBUS и отчитане на точни данни за: изразходено количество гориво, ниво на гориво, изминато разстояние, обороти, температура на двигател и др., за повече информация вижте тук: https://gpsbg.eu/pages/page_id/336/gps-prosledqvane-i-kontrol
✅ Подпомага намаляването на разходите, оптимизира логистичните операции и повишава ефективността на частния бизнес.
✅ Дава рационални решения за намаляване на разходите за гориво. Ние от GPS Systems разполагаме с ресурса, с който да бъдем полезни в контрола на фирмените превозни средства. Всичко това е реализуемо с минимум вложено време, с най-добрите технологичните възможности и функционалности за Вашия бизнес. Полезни сме в правилното структуриране на задачите на служителите
✅ Можем да предложим опит, надеждност и индивидуален подход към всеки клиент. Работим успешно върху индивидуални задания. Благодарение на изцяло затворения цикъл на нашата система, предоставяме пълна техническа подкрепа от момента на проектирането на системата, чрез избор на адекватни решения и прилагането им, до процеса на внедряване на взетите вече решения.
✅ Разполагаме с монтажни бази из цялата страна. Професионализмът за нас е стил на работа. Полезни сме с технически консултации и подкрепа при възникнали въпроси. В състояние сме дадем най-добрите варианти и ценови предложения за нашите клиенти. Търговският ни отдел може да Ви консултира и предложи индивидуални решения и възможности. При интерес може да се обадите на телефони: 0700 20 820 / 0887 376 336.

 

Scroll To Top