mail_top
Вдъхновени от иновации, задвижени от интелект
bg en  

ПРОМОЦИЯ БЕЗПЛАТНА ВРЪЗКА КЪМ ТОЛ СИСТЕМАТА – ПОЛУЧАВАТЕ GPS УСТРОЙСТВО И GPS СИСТЕМА - ВСИЧКО НА ЕДНА ЦЕНА!

до 30.06.2024  
 

Контрол и проследяване на мобилен обект в реално време. Пакетът включва GPS устройство от най-висок клас (GPS MatriX) за контрол и наблюдение и GPS система за контрол и наблюдение, на цена от 170 лв 95 лв и такса за GPS услуга от 10 лв 8 лв.
 GPS Системи България е лицензиран доставчик на декларирани данни, с решение на УС на АПИ № 24568/20 от 10.02.2020 г. Агенция „Пътна инфраструктура“ отбелязва в сайта си, че ако ползвателят на платената пътна мрежа има GPS-устройство, не е необходимо да монтира друго, допълнително бордово устройство. В този случай GPS данните ще се изпращат от доставчика на декларирани данни, с който потребителят има договор, на национален или европейски доставчик на услуга за електронно събиране на тол такси, с който АПИ има сключен договор.

 
С настоящата промоция получавате GPS устройство и GPS система с включено безплатна връзка към ТОЛ системата.
 
Допълнителна информация може да получите на тел:
0700 20 820 / 0887 376 336

 
Всички цени са без ДДС и с договор за 2 години


Пакетът включва цялостно решение за контрол и проследяване в реално време в целия свят, както и достъп до пълната функционалност на GPS системата. Чрез добавяне на допълнителни услуги има възможност за следене на параметри като реален разход на гориво, ниво на гориво в резервоара, връзка към бордови компютър (CAN BUS), идентификация на водача, стил на шофиране, двупосочна цифрова комуникация с водача и електронно управление на поставените задачи, както и изключително богат набор от допълнителни параметри за следене от МПС, отчети, анализи, графики и др.
Пълната функционалност на GPS системата е описана подробно в секция GPS SYSTEMS или може да разгледате демо на системата в реално време тук.
Предлагаме възможност за безплатни консултации при възникнали въпроси. Разполагаме с технически екипи, които могат да Ви помогнат при евентуален проблем и ще получите адекватна и професионална подкрепа.

Scroll To Top