mail_top
Вдъхновени от иновации, задвижени от интелект
bg en  

БЕЗПЛАТНА ВРЪЗКА КЪМ ТОЛ СИСТЕМАТА

20.02.2020
Facebook-GPSystem-baner-toll-APi-taksa

GPS Системи България е официален доставчик на декларирани данни (ДДД), с решение на УС на АПИ № 24568/20 от 10.02.2020 г. Агенция „Пътна инфраструктура“ оповестява, че ако ползвателят на платената пътна мрежа има GPS-устройство, не е необходимо да монтира друго, допълнително бордово устройство. Важното в случая е доставчикът на декларирани данни да е включен в списъка на агенцията, както е GPS Системи България (за проверка на лицензираните фирми виж тук - https://www.bgtoll.bg/za-nas/registri). В този случай GPS данните ще се изпращат от доставчика на декларирани данни, с който потребителят има договор, на национален или европейски доставчик на услуга за електронно събиране на ТОЛ такси, с който АПИ има сключен договор.
Доставчикът на декларирани данни е лице, което събира и предоставя на доставчик на услуги за електронно събиране на такси за изминато разстояние, данни относно географско позициониране и изминато разстояние от пътни превозни средства на потребители, с които доставчикът е сключил договор. GPS Системи България разполага с техническия опит и оборудване, необходими за събиране и предоставяне на данни за географско позициониране и изминати участъци от платената пътна мрежа на Република България.
Разполагаме с екип от професионалисти, с необходимата квалификация, чрез които непрекъснато се изпълняват изискванията на фирмата, събираща пътни такси. GPS техниката, която внедряваме е сертифицирана спрямо изискванията на европейските директиви и притежава CE сертификат, както и внедрена система за управление на качеството EN ISO 9001:2015.
GPS Системи България е успешен партньор на АПИ. Ние гарантираме контрол, сигурност и съвременни високотехнологични решения за оптимизиране на флиит мениджмънта на нашите клиенти.За повече информация можете да се обадите на тел: 0700 20 820 / 0887 736 336

 

Scroll To Top