mail_top
Вдъхновени от иновации, задвижени от интелект
bg en  

ПРОМО ПАКЕТ- GPS ОБОРУДВАНЕ НА ЛИЗИНГ НА ПРЕФЕРЕНЦИАЛНИ ЦЕНИ!

до 30.09.2019 или до изчерпване на наличността
 

Контрол и проследяване на мобилни обекти в реално време. Включва GPS устройство от най-висок клас(GPS MatriX) за контрол и наблюдение и такса за GPS услуга на най-ниски цени в България. Пакетът включва специализирана data SIM карта за пренос на GPS данни в рамките на България. Специални допълнителни отстъпки и предложения за всеки клиент!

Допълнителна информация може да получите на тел:
0700 20 820 / 0887 376 336

 
Пакетът включва цялостно решение за контрол и проследяване в реално време в целия свят, както и достъп до пълната функционалност на GPS системата. Чрез добавяне на допълнителни услуги има възможност за следене на параметри като реален разход на гориво, ниво на гориво в резервоара, връзка към бордови компютър/CANBUS, идентификация на водача, стил на шофиране, двупосочна цифрова комуникация с водача и електронно управление на поставените задачи, както и изключително богат набор от допълнителни параметри за следене от МПС, отчети, анализи, графики и др.
Пълната функционалност на GPS системата е описана подробно в секция GPS SYSTEMS или може да разгледате демо на системата в реално време тук.
Предлагаме възможност за безплатни консултации при възникнали въпроси. Разполагаме с технически екипи, които могат да Ви помогнат при евентуален проблем и ще получите адекватна и професионална подкрепа.

Scroll To Top