mail_top
Вдъхновени от иновации, задвижени от интелект
bg en  

ИМАМЕ УДОВОЛСТВИЕТО ДА ВИ ПОКАНИМ НА SECURITY EXPO 2019

25.02.2019
pokana za saglasuvane_140219

GPS Системи България има удоволствието да покани своите бизнес партньори и клиенти на изложението SECURITY EXPO 2019, в което ще вземе участи. Заповядайте от 6-ти до 9-ти март в Интер Експо Център, зала 5, щанд В6.
И
маме удоволствието да презентираме GPS решения за контрол и управление на фирмени автопаркове и високо технологична алармена система от ново поколение - SMART GUARD, представлявана от бранда ни Smart Hi-Tech. С множество възможности и технологични решения за охрана на домове, офиси, производствени, търговски и складови бази, както и други обекти. SMART GUARD е революционна по рода си алармена система, която излиза от традиционните възможности за охрана, като обединява охранителна и интелигентна система за управление и контрол на различни ел. уреди през мобилни устройства. Предлага надеждна охрана и умен дом в иновативна технология за контрол и сигурност, с възможност за управление през различни мобилни устройства.
Smart Guard е интегрирана с облачна система – CLOUD SMART GUARD, която дава абсолютна сигурност и е на високо технологично ниво. Позволява мониторинг, контрол, управление и известяване на събития от цялата алармена система в реално време от потребителя. Като допълнителна функционалност Smart Guard има интегрирана, вградена поддръжка за комуникация с мониторинг център и облачна система.    

Scroll To Top