mail_top
Вдъхновени от иновации, задвижени от интелект
bg en  

ПРОМО ПАКЕТ- БЕЗПЛАТНА GPS ТЕХНИКА

до 30.09.2024 или до изчерпване на наличността
 

Контрол и проследяване на мобилни обекти в реално време. Включва БЕЗПЛАТНО GPS устройство от най-висок клас(GPS MatriX) за контрол и наблюдение и такса за GPS услуга с включена SIM карта за пренос на данни на най-ниска цена в България. Специални допълнителни отстъпки и предложения за всеки клиент!

Допълнителна информация може да получите на тел:
0700 20 820 / 0887 376 336

 
Пакетът включва цялостно решение за контрол и проследяване в реално време в целия свят, както и достъп до пълната функционалност на GPS системата. За срока на договора се предоставя безплатно GPS устройство(GPS MatriX) от най-висок клас. Чрез добавяне на допълнителни услуги има възможност за следене на параметри като реален разход на гориво, ниво на гориво в резервоара, връзка към бордови компютър (CAN BUS), идентификация на водача, стил на шофиране, двупосочна цифрова комуникация с водача и електронно управление на поставените задачи, както и изключително богат набор от допълнителни параметри за следене от МПС, отчети, анализи, графики и др.
Пълната функционалност на GPS системата е описана подробно в секция GPS SYSTEMS или може да разгледате демо на системата в реално време тук.
Предлагаме възможност за безплатни консултации при възникнали въпроси. Разполагаме с технически екипи, които могат да Ви помогнат при евентуален проблем и ще получите адекватна и професионална подкрепа.

Scroll To Top