mail_top
Вдъхновени от иновации, задвижени от интелект
bg en  

ПРОМО ПАКЕТ 30 лв
GPS РЕШЕНИЕ ЗА ПРЕВОЗ НА ДЪРВЕСИНА

до 31.03.2024 или до изчерпване на наличността
 

Най-доброто ценово предложение за GPS контрол и проследяване на превоз на дървесина в реално време. Включва БЕЗПЛАТНО GPS устройство за контрол и наблюдение и БЕЗПЛАТНА такса за GPS услуга и мобилни данни за 3 месеца.
Промоцията съдържа издаване на Удостоверение за инсталиране на GPS система по чл 14б.

 

Допълнителна информация може да получите на тел:
0700 20 820 / 0887 376 336

 
Всички цени са без ДДС и без включен монтаж.

 
Пакетът включва цялостно решение за контрол и проследяване в реално време в целия свят, както и достъп до пълната функционалност на GPS системата. Чрез добавяне на допълнителни услуги има възможност за следене на параметри като реален разход на гориво, ниво на гориво в резервоара, връзка към бордови компютър/CANBUS, идентификация на водача, стил на шофиране, двупосочна цифрова комуникация с водача и електронно управление на поставените задачи, както и изключително богат набор от допълнителни параметри за следене от МПС, отчети, анализи, графики и др.
Пълната функционалност на GPS системата е описана подробно в секция GPS SYSTEMS или може да разгледате демо на системата в реално време тук.
Предлагаме възможност за безплатни консултации при възникнали въпроси. Разполагаме с технически екипи, които могат да Ви помогнат при евентуален проблем и ще получите адекватна и професионална подкрепа.

Scroll To Top